Monimerkkihuolto

S-ryhmän asiakasomistajana saat S-Etukortilla etuja sekä Bonusta asioinnistasi liikkeessä. Auton kauppahinnasta kirjataan 1000 € bonusostos. Monimerkkihuollosta, korjaamon palveluista, katsastuksesta, varaosista sekä renkaista kirjataan Bonus täysimääräisesti.

Bosch Car Service monimerkkihuollossamme kaikkien automerkkien kilometri- tai aikaperusteiset määräaikaishuollot ja hieman suppeammat vuosihuollot, alk. 159 €. Teemme öljynvaihdot sekä öljynsuodattimien vaihdot alkuperäisillä tai niitä vastaavilla varaosilla alk. 99 €.

Huollamme auton ilmastointilaitteiston ja teemme ilmastointilaitteiston täytöt R134A-aineella hintaan 79 €. Ilmastoinnin huollot suositellaan tehtäväksi 2-3 vuoden välein. Ilmastoinnin huollot myös uudemmilla R1234YF-aineilla, 79 € + lisätty kylmäainemäärä 20€/100g.

Vaihdamme pakoputkistot sekä jakohihnat, vesipumput ja lisävarustehihnat alkuperäisiä vastaavilla varaosilla. Kysy meiltä autosi jakohihnan vaihtoväli, hihnan hyvä kunto on auton moottorin henkivakuutus.

Eepee Autotalosta kesä- ja talvirenkaat edulliseen asiakasomistajahintaan, myös renkaan vaihdot ja asennukset. Nokian rengassarjan ostajalle Hakka-turva kaupanpäälle. Teemme ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt takuutyönä alk. 95 €.

Vikakoodien luku ja diagnosointi alk. 45 €. Huollosta myös jarrupalojen ja -levyjen vaihdot, sekä jarrunesteen vaihto alk. 60 €.

Valtuutettu Peugeot-, Citroën-, Hyundai-, Fiat- ja Alfa Romeo -merkkihuolto, kausihuollot alk. 159 €

Osion kuva