28 sähköauton latauspisteitä

Eepee Autotalon pihassa on kaikille käytössä oleva ABC-latauspiste. Tulet sitten Eepee Autotalolle tai Prismaan asioimaan, on auto helppo jättää ABC-latauksen pisteelle latautumaan.

Eepee Autotalon pihassa
• 24 kpl Type 2 max 22 kW
• 1 kpl CHAdeMO max 50 kW
• 3 kpl CCS max 100 kW

Lisätietoja: https://www.abcasemat.fi/asemat/abc-lataus-eepee-autotalo-seinajoki-1310905/latauspiste

MOBIILITANKKAUS

Maailman helpoin ja nopein mobiilitankkaus toimii kaikilla ABC-asemilla. Mobiilitankkaajan ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. Palvelu on helppo sulkea, jos puhelin katoaa.

 1. Avaa ABC-mobiili puhelimestasi.
 2. Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen ja lisännyt haluamasi debit- tai credit-maksukortin.
 3. Asemalla sovellus avautuu suoraan mittarivalintaa. Valitse sovelluksesta mittarin numero, jonka viereen olet ajanut.
 4. Aloitat tankkauksen nostamalla polttonestepistoolin.
 5. Tankkaus päättyy automaattisesti, kun laitat pistoolin takaisin paikoilleen.
 6. Kuitti ostostasi muodostuu automaattisesti sovellukseen. Asiakasomistajana kirjautuneena kerrytät automaattisesti Tankkausbonusta, jopa 5 senttiä/litra.
 7. Tankkaustilastoja voit seurata ”Historia” valikon kautta.

ABC-LATAUS KAIKILLE SÄHKÖAUTOILLE

 1. Aja vapaana olevalle latauspisteelle.
 2. Valitse sovelluksessa oikea latauspiste ja aloita lataus. Katevarauksen yhteydessä varaudu tunnistautumaan esimerkiksi omaa pankkisovellusta hyödyntäen.
 3. Kytke sitten kaapeli. Peruslatauspisteellä käytät omaa kaapeliasi, Teho- ja Suurteholatauspisteellä käytät latauspisteeseen kiinteästi asennettua kaapelia.
 4. Yleensä helpoin tapa lopettaa lataus on avata auton ovien lukitus. Useimmissa automalleissa tämä lopettaa latauksen ja vapauttaa latauskaapelin lukituksen. Voit lopettaa latauksen myös ABC-mobiili-sovelluksesta, mutta tämä ei yleensä vapauta kaapelien lukitusta.
 5. Latauksen lopullinen hinta laskutetaan ABC-mobiili-sovelluksessa asettamaltasi maksuvälineeltä heti latauksen päätyttyä. Veloitus tapahtuu käyttämäsi sähkömäärän mukaan ja katevaraus purkaantuu.
 6. Kuitti latauksesta tallentuu sovellukseen. Asiakasomistajana kirjautuneena kerrytät latauksesta automaattisesti myös Bonusta.