Lakeuksien laajin sähköauton latausverkosto

Eepee Autotalon sähköauton latauspisteillä et joudu seisoskelemaan jonossa – meillä pääset lataamaan autosi nopeasti ja näppärästi milloin vain.

Sähköautojen latausasemamme on Seinäjoen laajin. Eepee Autotalon edustalta löydät peräti 28 sähköauton latauspistettä, jotka ovat käytössäsi vuorokauden ympäri.

Vihreää voimaa autollesi.

28 latauspistettä aina käytettävissäsi

Eepee Autotalon latausasemalla lataat sähköautosi helposti milloin tahansa. Lataus maksetaan ja käynnistetään kätevästi ABC-mobiililla. Latauspisteidemme teho- ja hintatiedot löydät ABC-aseman sivustolta.

Latauksen hinta muodostuu Eepee Autotalon perus-, teho- ja suurteholatauspisteillä kilowattituntiperusteisesti. Maksat vain toteutuneista lataustapahtumista ja ajantasaiset hintatiedot voit tarkistaa aina ABC-mobiilista.

Ladatessasi sähköautosi Eepee Autotalon latausasemalla, saat lataamisesta Bonusta ja lataus kerryttää myös koko kuukauden bonuspottia. Sinun ei tarvitse olla osuuskaupan jäsen tai S-ryhmän asiakasomistaja ladataksesi autoasi latausasemallamme.

Osion kuva
Asioiminen Eepee Autotalon latausasemalla on helppoa.
  • Etsi sopiva latauspiste. Peruslatauspiste sopii usein pistokehybridille, teho- tai suurteholatauspiste taas täyssähköautolle. Valitse oikea latauspiste ABC-mobiili-sovelluksesta ja käynnistä lataus. Kytke latauskaapelit autoosi. Peruslatauspisteellä käytät omaa latauskaapeliasi, Teho- ja Suurteholatauspisteellä latauslaitteeseen kiinteästi asennettua kaapelia.
  • Lataus lopetetaan joko autosta tai mobiilisovelluksesta. Avaa kaapelilukitus ja irrota kaapeli autosta. Peruslatauspisteellä irrota kaapeli myös latauslaiteesta ja ota se mukaan. Teho- ja Suurteholatauspisteellä palauta latausliitin telineeseen.
  • Muistathan, että sähköauton lataustehon vaihtelu on normaalia. Siihen vaikuttavat auton kyky ottaa lataustehoa vastaan, auton akuston lämpötila sekä latauslaitteen kyky antaa lataustehoa. Tyypillisesti sadan kilometrin toimintamatkan lataus kestää peruslatauksessa 1-2 tuntia, teholatauksessa noin 15-20 minuuttia ja suurteholatauksessa noin 8-15 minuuttia.
Osion kuva