Eepee Autotalo

Kiinnostavimpien uusien autojen ja laadukkaiden vaihtoautojen lisäksi palveluvalikoiman täydentävät luotettava katsastus, maakunnan huolettomin monimerkkihuolto, palveleva rengashotelli, 28 sähköauton latausasemaa ja pesukatu.

Uutta energiaa autokaupoille.

Tervetuloa Eepee Autotaloon!

Kaipaatpa näkemystä sinulle sopivasta käyttövoimaratkaisusta, vankkaa kokemusta autohuollosta tai kokonaan uusia autohaaveita, Eepee Autotalossa on kaikki mitä tarvitset.

Eepee Autotalo sijaitsee Seinäjoen vihreimmän kadun varrella Hyllykalliolla, mutta toimimme valtakunnallisesti yli maakuntarajojen. Toimitammekin ostamasi auton tarvittaessa vaikka kotiovellesi saakka. Eepee Autotalo palvelee niin yksityisiä kuin yritysasiakkaitamme samalla ammattitaitoisella ja joustavalla asenteella. Eepee Autotalosta voit tiedustella myös laadukasta leasing-autoa!

Voisimmeko olla avuksi? Ota rohkeasti yhteyttä tai piipahda liikkeessämme!

Osion kuva

Eepee Autotalo satsaa laajaan palvelutarjontaan

Asiantuntevan autokaupan ohella Eepee Autotalon palvelukattauksen kirkkaimpana kärkenä on käyttövoimasta riippumaton monimerkkihuolto, jossa pystytään palvelemaan kaikki autoilijat auton käyttövoimasta ja merkistä riippumatta. Kattavan toimitilauudistuksen myötä Eepee Autotalo on tuplannut monimerkkihuoltonsa resurssit, joten huollon asiakkaita palvellaan ammattitaitoisesti ja nopeasti.

Osion kuva

Bonusta autokaupasta

Eepee Autotalo haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua parhain mahdollisin eduin. Siksi Eepee Autotalo toi asiakasomistajille maksettavan Bonuksen myös autokauppaan. Bonusta on mahdollista kerryttää niin katsastuksesta, huollosta, varaosista, rengashotellista kuin auton ostamisestakin.

Palveluvalikoimaa ja bonuksen kerryttämismahdollisuuksia lisää myös Seinäjoen laajin tarjonta sähköauton latauspisteitä. Eepee Autotalon edustalta löydät peräti 28 sähköauton latauspistettä!

Osion kuva