Eepee Autotalo on Beely-kumppani

Eepee Autotalo Beely on uusi tapa auto omistamiselle. Eepee Autotalon ja Beelyn avulla saat auton käyttöösi järkevällä kuukausihinnalla, johon sisältyvät myös huollot, korjaukset ja katsastukset. Eepee Autotalossa kymmeniä Beely-autoja – saat auton tarvittaessa allesi vaikka saman tien!

Eepee Autotalon Beely-autot pääset katsomaan täältä

Autohuolesi kaikki heitä.

Auto on arjessa tärkeä väline, mutta sen omistaminen voi tuoda mukanaan yllättäviä kustannuksia. Beelyn kuukausihinnalla taklaat ison osan kustannuksista, jotka auton omistajana maksaisit omasta lompakostasi. Beely-asiakkaana saat valitsemasi auton täysin omaan käyttöösi kiinteällä kuukausimaksulla. Kuukausihinta kattaa kaikki tyypilliset autoilun kulut ilman omavastuuta, ilman ylärajaa.

Beely on joustava palvelu ja voit päivittää lisäpalveluita tilaukseesi milloin tahansa, jopa kesken sopimuskauden. Lyhin sopimuskausi on 12 kuukautta, mutta voit jatkaa yhteiseloasi Beelyn kanssa niin pitkään kuin haluat. Halutessasi voit myös lunastaa Eepee Autotalosta hankkimasi Beely-auton itsellesi.

Eepee Autotalo toimittaa Beely-autosi tarvittaessa vaikka kotiovellesi ja huolehtii myös huollosta ja katsastuksesta – muista vain aikaa varatessasi mainita, että tarvitset palvelun Beely-autollesi.

Katso Eepee Autotalon Beely-autot täältä

Osion kuva