S-Etukortilla Bonusta

Eepee Autotalo on osa Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppaa, Eepeetä. Eepee on lähes 92 000 asiakasomistajan omistama vähittäiskaupan monialayritys. Eepeen toimialoja ovat marketkauppa, liikennekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä auto- ja autotarvikekauppa.

Bonusta nyt myös autokaupasta!

Bonusta kaikista palveluista

Kun jätät autohuolesi meille, saat kerrytät ostoistasi aina Bonusta.

Keskittäminen kannattaa, sillä Eepee Autotalon rengaspalveluista, varaosamyynnistä sekä katsastus- ja huoltopalveluistamme Bonus kirjataan täysimääräisenä. Ostaessasi uuden tai käytetyn auton Eepee Autotalosta kirjataan kauppahinnasta 1000 euron bonusostos S-ryhmän asiakasomistajille.

Eepee Autotalon lisäksi Eepeellä on yli 70 toimipaikkaa, joissa työskentelee yli 1 300 eteläpohjalaista. Eepee tuottaa kilpailukykyisesti ja kannattavasti monipuolisia palveluja ja etuja asiakasomistajillemme.

Osion kuva
Kuusi syytä liittyä asiakasomistajaksi
  • Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy Eepee Autotalon lisäksi yli 2000 S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden toimipaikasta
  • Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
  • Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa.
  • Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
  • Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useista toimipaikoista saat kassa- ja takuukuittisi sähköisenä.
  • Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat S-Etukortin maksuominaisuuksilla.
Osion kuva