Maakunnan huolettomin autohuolto

Autotalo huoltaa ja korjaa autosi käyttövoimasta ja merkistä riippumatta. Merkkihuolto vastaa Peugeotin, Hyundain, Fiatin, Alfa Romeon ja Jeepin määräaikais- ja kausihuolloista, Bosch Car Service -monimerkkihuollossa puolestaan huolletaan ammattitaidolla kaikki autot merkkiin tai malliin katsomatta.

Merkkihuolto

Valtuutetusta Peugeot-, Hyundai-, Jeep-, Fiat- ja Alfa Romeo -merkkihuollosta kausihuollot alkaen 159 euroa.

Bosch Car Service

Bosch Car Service -monimerkkihuoltomme palvelee merkistä, mallista tai käyttövoimasta riippumatta.

Kaikkien automerkkien huollot • Vuosihuollot • Öljynvaihdot • Ilmastoinnin huollot • Rengasmyynti ja asennus • Pakoputkien vaihdot • Jakohihnan vaihdot • Nelipyöräsuuntaukset • Sähköauton akun testaukset

HUOLTORAHOITUS

Joustava maksutapa, jolla rahoitat autosi huollon tai korjauksen

Haluatko maksaa kaiken kerralla vai suositko pienempiä osamaksuja? Tarjoamme paitsi fiksuja huoltopalveluja myös fiksuja maksuvaihtoehtoja.

Osion kuva

Maistiaisia palveluistamme

Valtuutetusta Peugeot-, Hyundai-, Fiat- ja Alfa Romeo -merkkihuollosta kausihuollot alkaen 159 euroa. Bosch Car Service -monimerkkihuollossamme kaikkien automerkkien kilometri- tai aikaperusteiset määräaikaishuollot ja hieman suppeammat vuosihuollot, alkaen 159 euroa.

Öljynvaihdot sekä öljynsuodattimien vaihdot alkuperäisillä tai niitä vastaavilla varaosilla alkaen 99 euroa. Huollamme myös ilmastointilaitteistot ja teemme ilmastointilaitteiston täytöt R134A-aineella alkaen 79 euroa. Ilmastoinnin huollot uudemmilla R1234YF-aineilla 79 euroa sekä lisätty kylmäainemäärä 20 euroa sadalta grammalta.

Vaihdamme pakoputkistot sekä jakohihnat, vesipumput ja lisävarustehihnat alkuperäisiä vastaavilla varaosilla. Vikakoodien luku ja diagnosointi alkaen 45 euroa. Jarrupalojen ja -levyjen vaihdot sekä jarrunesteen vaihto alkaen 60 euroa.

Eepee Autotalosta myös laadukkaat varaosat ja tarvikkeet!

Osion kuva
KATSASTUS

Katsastuspalvelumme kerryttää Bonusta

Voit varata autollesi katsastuksen vaikka kauppareissun yhteyteen – tarvittaessa saat hankittua puuttuvat varaosat tai varattua huoltoajan samalla reissulla.

Osion kuva
S-BONUS

Asioidessasi Eepee Autotalossa saat Bonusta myös huolloista, varaosista ja tarvikkeista.

Osion kuva