Maakunnan huolettomin autohuolto

Autotalo huoltaa ja korjaa autosi käyttövoimasta ja merkistä riippumatta. Merkkihuolto vastaa Peugeotin, Hyundain, Fiatin, Alfa Romeon ja Jeepin määräaikais- ja kausihuolloista, Bosch Car Service -monimerkkihuollossa puolestaan huolletaan ammattitaidolla kaikki autot merkkiin tai malliin katsomatta.

Palstan kuva

Merkkihuolto

Valtuutetusta Peugeot-, Hyundai-, Jeep-, Fiat- ja Alfa Romeo -merkkihuollosta kausihuollot alkaen 159 euroa.

Palstan kuva

Bosch Car Service

Bosch Car Service -monimerkkihuoltomme palvelee merkistä, mallista tai käyttövoimasta riippumatta.

Kaikkien automerkkien huollot • Vuosihuollot • Öljynvaihdot • Ilmastoinnin huollot • Rengasmyynti ja asennus • Pakoputkien vaihdot • Jakohihnan vaihdot • Nelipyöräsuuntaukset • Sähköauton akun testaukset

Maistiaisia palveluistamme

Valtuutetusta Peugeot-, Hyundai-, Fiat- ja Alfa Romeo -merkkihuollosta kausihuollot alkaen 159 euroa. Bosch Car Service -monimerkkihuollossamme kaikkien automerkkien kilometri- tai aikaperusteiset määräaikaishuollot ja hieman suppeammat vuosihuollot, alkaen 159 euroa.

Öljynvaihdot sekä öljynsuodattimien vaihdot alkuperäisillä tai niitä vastaavilla varaosilla alkaen 99 euroa. Huollamme myös ilmastointilaitteistot ja teemme ilmastointilaitteiston täytöt R134A-aineella alkaen 79 euroa. Ilmastoinnin huollot uudemmilla R1234YF-aineilla 79 euroa sekä lisätty kylmäainemäärä 20 euroa sadalta grammalta.

Vaihdamme pakoputkistot sekä jakohihnat, vesipumput ja lisävarustehihnat alkuperäisiä vastaavilla varaosilla. Vikakoodien luku ja diagnosointi alkaen 45 euroa. Jarrupalojen ja -levyjen vaihdot sekä jarrunesteen vaihto alkaen 60 euroa.

Eepee Autotalosta myös laadukkaat varaosat ja tarvikkeet!

Osion kuva
Katsastus

Katsastuspalvelumme kerryttää Bonusta

Voit varata autollesi katsastuksen vaikka kauppareissun yhteyteen – tarvittaessa saat hankittua puuttuvat varaosat tai varattua huoltoajan samalla reissulla.

Osion kuva
S-BONUS

Asioidessasi Eepee Autotalossa saat Bonusta myös huolloista, varaosista ja tarvikkeista.

Osion kuva