Maksa myöhemmin – omaan tahtiisi

Haluatko maksaa kaiken kerralla vai suositko pienempiä osamaksuja? Tarjoamme paitsi fiksuja huoltopalveluja myös fiksuja maksuvaihtoehtoja.

Ostaessasi Bosch Car Service-kortilla valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Asioit liikkeessämme normaalisti, ja saat laskun töistä jälkikäteen kotiisi – Helppoa!

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.

Voit tehdä luottohakemuksen myös mobiilisti älypuhelimella. Lähetä viesti ”Bosch” numeroon 18311.

Osion kuva

Entäpä kustannukset?

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1 561,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Bosch Car Service-kortti on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: tästä korotushakemukseen

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Osion kuva