Varaa sähköauto koeajolle

Oletko kiinnostunut sähköautoilusta? Sähköautot ovat yleistyneet nopeasti viime vuosina, tarjoten ympäristöystävällisemmän ja taloudellisemman vaihtoehdon perinteisille polttomoottoriautoille. Ne tarjoavat myös hiljaisen ja miellyttävän ajokokemuksen sekä kehittynyttä teknologiaa, kuten älykkäitä ajoavustinjärjestelmiä. Latausverkostot laajenevat jatkuvasti, tehden sähköautoilusta entistä helpompaa ja käytännöllisempää. Ehkä nyt on oikea aika tutustua sähköautoilun mahdollisuuksiin ja hyötyihin! Eepee Autotalolla on laaja valikoima uusia sähköautoja, joita voit käydä koeajamassa kuten Peugeot E-expert ja e-3008 sekä Hyundai Kona ja Ioniq 6 mallit. Opastamme mielellämme myös sähköautoiluun liittyvissä kysymyksissä, jotta sen aloittaminen olisi vaivatonta.

UUSI SÄHKÖINEN FASTBACK SUV

Peugeot E-3008 on jälleen askeleen edellä ja kokonaan uudella tasolla, kun puhutaan luovasta muotoilusta, ajonautinnosta ja sähköisestä suorituskyvystä, tarjoten:

  • viehätysvoimaa fastback-tyyppisellä SUV:lla, jossa uusi ja energiatehokas muotoilu 
  • tunteisiin vetoavuutta uuden sukupolven Peugeot i-Cockpitin avulla, joka vie ajokokemuksen uusiin ulottuvuuksiin
  • erinomaisuutta jopa 700 kilometrin sähköisen toimintamatkan avulla, kiitos uuden STLA Medium -perusrakenteen.

Peugeot E-3008 onkin voittanut muotoilullaan vuoden 2024 Red Dot -palkinnon. Ykköspalkinto tuli ”Product Design” -kategoriassa onnistuneesta Fastback-siluetista, modernista keulailmeestä ja laajoista toiminnallisuuksista.

UUSI E-expert

EDISTÄÄ LIIKETOIMINTAASI VIEHÄTYSVOIMALLAAN

Erottuva muotoilu yrityksesi palveluksessa, uudet tietoviihdejärjestelmät ja 100 % sähkömoottori, joka tarjoaa jopa 350 km WLTP-toimintasäteen. Uusi E-EXPERT mukautuu jokaiseen työhösi.
Suuri tavaratila, lava-auto ja miehistöohjaamo, kylmäkuljetus, nelivetomallit, huoltoautot, liikuntarajoitteisten ihmisten kuljettaminen… PEUGEOTilla on aina täydellinen versio, joka täyttää jokaisen ammattilaisen odotukset.

  • Saatavana täyssähköisenä tai taloudellisella BlueHDi-dieselmoottorilla
  • Täyssähköisen e-Expertin toimintamatka yhdellä latauksella jopa 330 km
  • Manuaalinen tai 8-portainen automaattivaihteisto
  • Ohjaamo varusteltu uusimmalla, innovatiivisella teknologialla
  • 1 + 1-6 istuinta
  • Kaksi koripituutta: M tai XL

Hyundai Kona Electric

Täysin uusi Hyundai KONA Electric tarjoaa valtavasti tilaa kaikkiin elämäsi seikkailuihin. Futuristinen ja näyttävä muotoilu yhdistettynä uusimman sukupolven turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksiin tekevät autosta täydellisen vaihtoehdon niin perheille kuin aktiiviharrastajille – luokkansa parhaimmistoon kuuluvaa toimintamatkaa unohtamatta.

Normaalin toimintamatkan mallissa on nyt 48,4 kWh:n akku ja toimintamatka 377 km (WLTP). Pidemmän toimintamatkan mallissa on 65,4 kWh:n akku ja toimintamatka 514 km (WLTP).

Hyundai Ioniq 6

Täysin ainutlaatuinen Hyundai IONIQ 6 piirtää sulavalinjaisen siluetin sähköisen liikkumisen uudelle aikakaudelle. Aerodynaaminen streamliner-muotoilu ja rauhalliset sisätilat tarjoavat personoidun ja muunneltavissa olevan ajokokemuksen.

IONIQ 6:n toimintamatka on yhdistetyssä WLTP-mittauksessa jopa 614 kilometriä, kiitos ultramatalan ilmanvastuskertoimen (0,21) sekä edistyksellisen sähköteknologian.

IONIQ 6:n tuotannossa on hyödynnetty ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten ekologisesti käsiteltyä nahkaa sekä merestä kerättyä kierrätysmateriaaleja.

Tule tutustumaan paikan päälle sähköauto malleihimme ja varaa koeajo!

Ota yhteyttä

Lomake yhteyden ottamiseen

  • Kirjoita yhteydenottopyyntösi aihe tähän.