Ota yhteyttä meihin

Jätä tällä lomakkeella tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Tarvitsit sitten mitä palveluita tahansa, niin meiltä löytyy kaikki saman katon alla: automyynti, huolto ja katsastus.

Ota yhteyttä

p. 010 764 9000 eepeeautotalo@sok.fi

Latvalantie 5, 60510 Seinäjoki

DEFA

Defa sähkö- ja hybridiautojen latausasemat ja latauskaapelit Ess Autotalosta.

Artikkeli kuva

Eepee Autotalossa uutuutena ovat sähköautojen Defa-kotilatausasemat, joista saa myös Bonusta.

Defan kiinteästi asennettava Mode 3 -latausasema on helpoin ja turvallisin tapa ladata sähköauto tai lataushybridi kotona. Normaali pistorasia soveltuu vain hitaaseen väliaikaiseen lataukseen, koska sitä ei ole tarkoitettu pitkäaikaiseen korkean kuormituksen latauskäyttöön. Kun kotona on auton latausasema, voi aina lähteä täydellä akulla matkaan.

Latausasema on erittäin turvallinen, koska sähkö kytkeytyy vasta latausjohdon ollessa varmasti kiinni autossa, hän toteaa. Latausasemien sisäänrakennettu tasavirta- ja vikavirtasuojaus varmistavat turvallisuuden. Kaikki Defan latausasemat tukevat älykästä kuormanhallintaa, joka voidaan lisätä tarvittaessa myös jälkikäteen. Osaan malleista on myös saatavilla mobiilisovellus.

Defan peruspaketti sisältää sähköisen etäkartoituksen, 30 metriä sähkökaapelia pinta-asennuksena sähkökeskukselta latausasemalle ja latausaseman asentamisen seinään. Lisäksi tulevat tarvittavat kiinnitystarvikkeet ja johdonsuojakatkaisija, latausvirta säädettynä asennuskohteen mukaan sekä latausaseman toiminnan varmistaminen.
Latausaseman voi ostaa meiltä ja sen jälkeen Defan ammattilaiset hoitavat asennuksen. Heidän kanssaan voi myös keskustella, mikä latausasema soveltuu tarkoitukseen parhaiten.

Latausasemat kotiin ja mökille

eRange uno, eRange Duo ja eRange IQ

Latauskaapelit

eMove Mode 2 ja eConnect Mode 3

Mikäli olet hankinnut tai aikeissa hankkia sähköauton, niin kerromme mielellämme sinulle lisää eri tuote vaihtoehdoista. Ess Autotalon henkilökunta auttaa mielellään oikeanlaisen sähköauton laturin tai latausaseman hankinnassa.

Tarkempia tietoja tuotteista voit lukea DEFA:n verkkosivuilta: https://www.defa.com/fi/ev-charging/

Ota yhteyttä

Lomake yhteyden ottamiseen