Eepee Autotalo huoltaa ammattitaidolla

Voit aina pistäytyä liikkeessämme ja kääntyä asiakaspalvelijoidemme puoleen, sopiva huoltoaika löytyy taatusti.

Eepee Autotalo on Seinäjoen monipuolisin autoliike, joka huoltaa ja korjaa kaikki autot käyttövoimasta ja merkistä riippumatta. Eepee Autotalo tarjoaa merkkihuollot edustamiinsa automerkkeihin, eli Peugeotin, Hyundain, Fiatin, Alfa Romeon ja Jeepin kaikkiin malleihin. Merkkiedustus ei rajaa muita merkkejä huollon ulkopuolella, vaan monimerkkihuoltoon voi tuoda minkä tahansa auton. Huolto >>>

Bosch Car Service ja e-Expert vahvistavat osaamista

Eepee Autotalo on osa itsenäisten korjaamojen Bosch Car Service -verkostoa ja monimerkkihuolto toimiikin Bosch Car Servicen nimen suojissa.

”Monimerkkihuoltomme tarjoaa korkealaatuista ajoneuvojen huoltoa, kunnossapitoa ja korjauksia kaikille merkeille mallista riippumatta. Koulutettu henkilökuntamme ja hyvä asiakaspalvelumme viimeistelevät hyvän asiakaskokemuksen”, niputtaa Eepee Autotalon huoltopäällikkö Niko Lindholm.

Eepee Autotalo on myös osa erityisesti sähkö- ja hybridiautojen huoltoon ja korjaukseen erikoistunutta e-Expert-verkostoa. Eepee Autotalon asiakkaana voit siis luottaa siihen, että sähkö- ja hybridiautojen huollot ja korjaukset toteutetaan aina ammattitaitoisesti ja turvallisesti voimassa olevia määräyksiä noudattaen.

”Tunnettuihin ja laadukkaisiin korjaamoverkostoihin kuuluminen pitää osaltaan huolen siitä, että asiakkaanamme autosi on aina parhaissa mahdollisissa käsissä”, Lindholm summaa.

”Teknisen tuen ja testilaitteiden lisäksi henkilöstömme pääsee verkostojen kautta myös kouluttautumaan ja hankkimaan viimeisintä tietoa alaltamme.”

Lisäksi Eepee Autotalo huoltaa myös Beely-palvelun kautta hankittujen leasing-autot merkistä riippumatta.

Käyttövoimien murros muuttaa autohuoltoa

Autoalalla puhaltavat käyttövoimien murroksen myötä muutoksen tuulet ja Eepee Autotalo onkin satsannut henkilöstön kouluttamiseen. Sähkö- ja hybridiautojen määrien jatkuva lisääntyminen kannustavat pysymään ajan hermoilla, sillä jo lähes puolet Eepee Autotalossa huollettavista autoista on jo sähkö- tai hybridiautoja.

”Edustusmerkkien puolella on omat koulutuksensa, joiden kautta saadaan koulutustietoa ja pätevyyksiä sähköautojen huoltamiseen. Huollon puolelta onkin melkeinpä jatkuvasti joku koulutuksessa”, naurahtaa Lindholm.

Sähköautojen huoltaminen on usein nopeampaa kuin bensiini- tai diesel-autojen, joissa on enemmän vaihdettavia osia, suodattimia, öljyjä ja nesteitä. Sähköautot vaativat usein vain ohjelmistopäivityksiä sekä huolto-ohjelman mukaisia tarkastuksia. Näiden lisäksi saatetaan vaihtaa esimerkiksi raitisilmasuodatin, jarrunesteet tai akuston jäähdytysjärjestelmän nesteet, riippuen siitä mitä huolto-ohjelma sisältää.

Toimiva ilmastointi kesäksi

Kesän lähestyessä kannattaa varmistaa, että oman kulkupelin ilmastointi on iskussa. ”Ilmastoinnin toimivuus kannattaa ehdottomasti tarkistaa talvipakkasten jälkeen ja tarvittaessa huollattaa kuntoon ennen kuin on sen suhteen liian myöhäistä. Ilmastointijärjestelmän suositeltu huoltoväli on pari kolme vuotta”, vinkkaa Lindholm.

Ilmastointihuolto on usein nopea ja suhteellisen edullinen tapa ajomukavuuden lisäämiseen. Huoltoaikoja niin merkki- kuin monimerkkihuoltoonkin on Eepee Autotalossa tällä hetkellä hyvin tarjolla. Nopeimmat työt voivat löytää tekijänsä jo muutamassa päivässä ja muutenkin huoltoajan voi saada jopa viikon parin sisällä.

”Huollon voi varata verkkosivuiltamme, soittamalla tai piipahtamalla paikan päällä”, Lindholm muistuttaa.

Jos autosi tarvitsee isompaa remonttia, löydät Eepee Autotalon kautta tarvittaessa myös sijaisauton huollon ajaksi.

Varaa huolto >>>