Eepee Autotalo on myös palveleva rengashotelli

Vuoden verran toiminut rengashotelli sekä monipuoliset rengaspalvelut täydentävät Eepee Autotalon laajaa palvelukattausta. Rengashotelli tekee renkaiden vaihdosta sekä kausisäilytyksestä helppoa ja vaivatonta. Sinun tarvitsee vain varata aika sekä tuoda autosi ja vaihtorenkaasi meille Eepee Autotalon rengashotelliin – me huolehdimme muusta.

Rengashotellin palvelumaksuun sisältyy aina myös renkaidenvaihto, pesu ja vakuutus.

”Vaihdamme autoosi kesärenkaat, pesemme talvirenkaat ja varastoimme ne rengashotelliimme odottamaan syksyä”, kuvailee Eepee Autotalon huoltopäällikkö Niko Lindholm. Rengashotellin asiakkaana säästät siis paitsi aikaa ja vaivaa, myös kallisarvoista säilytystilaa.
”Ammattilaisemme myös tarkistavat käytössä olleiden renkaiden kunnon. Tiedät siis hyvissä ajoin, onko seuraavaan kauteen tarvetta hankkia uusia renkaita.”

Eepee Autotalon rengashotelli

• Renkaasi säilytetään kuivassa ja valolta suojattuna.
• Renkaat pestään ja tarkastetaan huolellisesti.
• Vältyt renkaiden nostelulta ja kuljettamiselta.
• Säästät tilaa etkä joudu murehtimaan rengassarjan varastoinnista.

Jätä renkaidesi kausisäilytys meidän huoleksemme ja voit luottaa siihen, että renkaasi säilytetään aina asianmukaisesti pestynä ja tarkastettuna.

Kiivain renkaanvaihtokausi ajoittuu usein huhti-toukokuun taitteeseen. Rengashotelliin ja renkaanvaihtoon tulee aina varata aika Eepee Autotalosta joko paikan päällä asioiden tai soittamalla p. 010 764 9040.

Renkaiden huolellinen varastointi pidentää käyttöikää

Rengashotellin asiakkaana voit luottaa siihen, että renkaasi säilytetään aina asianmukaisesti. Renkaiden varastointiin kannattaa kiinnittää huomiota myös kotioloissa, sillä oikeanlainen varastointi voi pidentää renkaiden käyttöikää ja hidastaa niiden ikääntymistä.

Huolehdi ainakin näistä:

• Renkaat kannattaa aina ennen varastointia pestä ja puhdistaa huolellisesti epäpuhtauksilta.
• Suojele renkaat suoralta auringonvalolta ja voimakkaalta keinovalolta.
• Varmista tarvittaessa taloyhtiöstäsi, että renkaiden säilyttäminen esimerkiksi häkkivarastossa on sallittua.

Vanteelliset renkaat voi säilyttää pinottuna, mutta ilman vanteita varastoitavat renkaat voivat säilyttää muotonsa paremmin pystyasennossa. Tärkeintä on huolehtia, ettei renkaisiin kohdistu painetta tai puristusta.

Monipuoliset rengaspalvelut

Eepee Autotalosta löydät myös muut tarvitsemasi rengaspalvelut. Rengashotellin ja renkaanvaihdon lisäksi palvelukattausta täydentävät vannetyöt, tasapainotus sekä nelipyöräsuuntaus. Nelipyöräsuuntausta Lindholm suosittelee erityisesti epätasaisesti kuluneille renkaille. Nelipyöräsuuntaus on huoltotoimenpide, missä autosi ohjauskulmat säädetään optimaaliseen asentoon ja näin ehkäistään niin renkaiden kuin autonkin turhaa kulumista.

”Nelipyöräsuuntauksen avulla saadaan säädettyä ohjauskulmat oikein niin, että ajaminen on sujuvaa, turvallista ja taloudellista.”

Mikäli kulkupelisi tarvitsee kokonaan uudet renkaat, Eepee Autotalosta löydät myös laajan valikoiman muun muassa Nokian renkaita. Ja kuten aina meillä – asiakasomistajana kerrytät myös rengasostoista S-Bonusta.

”Valikoimastamme löytyy sopivat renkaat varmasti joka tarpeeseen. Tarvittaessa voimme myös tilata haluamasi renkaat ja vanteet sekä tietysti huolehtia niiden asennuksesta. Kannattaa pyytää tarjousta, mikäli renkaiden uusiminen on ajankohtaista”, muistuttaa Lindholm.

Lisätietoja rengashotellista ja rengaspalveluista