Fiat 500

Fiat 500 - suunniteltu seuraavalle vuosikymmenenlle.

Fiat 500 -sähköauto on saatavana käytännöllisenä Hatchback-mallina sekä avokattoisena Fiat 500 Cabrio -mallina. Uusi 500 yhdistää kompaktin näppärään kokoonsa paljon moderneja ominaisuuksia ja kattavan varustelun. Lisäksi se edustaa kaunista ja klassista italialaista muotoilua ja sitä voidaankin pitää automuotoilun tyyli-ikonina. Tätä on taloudellinen ja edullinen sähköautoilu parhaimmillaan.

UUDEN AIKAKAUDEN ALKU  

Uusi Fiat 500 sähköauto rakennetaan täysin uudelle alustalle, joka on suunniteltu tulevalle vuosikymmenelle. Se varmistaa kilpailukykyisen toimintasäteen ja dynaamisuuden. Nopea lataus ja Wallbox-kotilatausasema tekevät siirtymisen uuteen aikakauteen helpoksi.

SEURAAVAN TASON KAUPUNKIAUTO

Uusi tuleva Fiat 500 sähköauto antaa sinulle mahdollisuuden autonomiseen ajoon. Se pystyy kiihdyttämään itsenäisesti, jarruttamaan, pysymään kaistalla, lukemaan liikennemerkkejä ja ehdottamaan tavoitenopeuden säätämistä. Se tunnistaa myös jalankulkijat ja pyöräilijät 360 asteen Drone View -toiminnon ansiosta.

MUUTA MAAILMAA KAUNEUDEN AVULLA

Uusi Fiat 500 on leveämpi, pidempi ja sen raideväli on suurempi. Puhdas ja pelkistetty muotoilu, pienempi määrä painikkeita ja olennaiset, kauniit linjat sisätiloissa kruunaavat kokonaisuuden. Fiat 500 on nyt parempi kuin koskaan.

TULEVAISUUDEN INFOTAINMENT-JÄRJESTELMÄ

Upouudesta 10 tuuman huippuluokan viihdejärjestelmästä tulee älypuhelimen luonnollinen jatke nopean Bluetooth-pariliitoksen, langattoman lataustelakan ja langattoman Apple Car Play tai Android Auto -integraation ansiosta.

Katso hinnasto! | Pyydä tarjous eepeeautotalo@sok.fi

Varaa koeajo