Fiat Scudo

Uudessa Scudossa on kolme vaihtoehtoa: diesel manuaalina tai automaattina sekä täyssähköinen. Täyssähköisessä nopea lataus. 75 kWh akun lataus jopa 80 %:iin 45 minuutissa. Toimintamatka jopa 330 km (yhdistetty WLTP*). Muunneltava 5,3-6,6 m3 tavaratila ja jopa 1 200 kg kantavuus.

UUSI FIAT SCUDO Eepee Autotalolla

Fiat Scudo on aidosti monikäyttöinen ja paras valinta pakettiautoksi, kun etsit 3-paikkaista tilavaa pakettiautoa eri käyttötarkoituksiin. Se on saatavilla joko diesel manuaalina, diesel automaattina tai täyssähköisenä. Uuden Scudon kanssa tuntuu kuin ajaisit henkilöautoa, sillä sen mukava ajoasento ja kompaktius mahdollistavat stressittömän työpäivän myös pidemmillä matkoilla. Uuden Moduwork-toiminnon ansiosta löydät kaikki vaihtoehdot sisätilojen mukauttamiseen tarpeidesi mukaan. Uusi Scudo tarjoaakin runsaasti tilaa ja lastausratkaisuja, jotka mukautuvat kaikkiin tilanteisiin.

Koko mallisto on saatavana joko diesel tai sähkömoottorilla varustettuna auton koosta riippumatta. Sähköversiossa on Suomen olosuhteisiin hyvin soveltuva 75 kWh akku. Dieselmoottoreille sen sijaan Scudo tarjoaa 145hv ja 180hv versiot yhdistettynä joko manuaalivaihteistoon tai uuteen 8-vaihteiseen automaattiin.

VAKIOVARUSTEENA MUUN MUASSA:

  • automaattinen lisälämmitin
  • ilmastointi
  • sähkösäätöiset ja lämmitettävät ulkopeilit
  • ajovalojen hämärätunnistin sekä sadetunnistin tuulilasinpyyhkijöille
  • nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä lämmityksellä
  • mäkilähtöavustin

Scudo alk. 39 393 € (alv. 24 %)

MUOTOILU, MUKAVUUS JA AJONAUTINTO

Monipuolinen, antelias ja ketterä uusi Scudo on hyötyajoneuvo, joka tarjoaa kaiken oleellisen jokaiselle työmatkalle. Monipuoliset istuinten ja ohjauspyörän säädöt sekä henkilöautomainen ajoasento tarjoavat maksimaalista mukavuutta pitkilläkin matkoilla.

MOOTTORIT

Kaikille varustetasoille ja pituuksille saatavilla oleva sähkömoottori vie Scudon uudelle ja tinkimättömälle suorituskyvylle. Sen sijaan dieselmoottoreille Scudo tarjoaa laajan moottorivalikoiman yhdistettynä joko 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon.

TEKNOLOGIA JA TURVALLISUUS

Uudessa Fiat Professional Scudossa voit luottaa teknologioiden ekosysteemiin, joka tukee kuljettajaa tekemään jokaisesta matkasta mahdollisimman turvallisen. Siinä on laajat liitettävyysmahdollisuudet ja infotainment-tekniikoita, jotka ovat välttämättömiä, jotta voit paremmin vastata työsi nykyaikaisiin haasteisiin.

Tule tutustumaan Fiat Professional Scudo malliin Eepee Autotalolle!

Katso hinnasto | Pyydä tarjous eepeeautotalo@sok.fi

Jätä tästä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo tai pyydä tarjous.

Lomake yhteyden ottamiseen

  • Kirjoita yhteydenottopyyntösi aihe tähän.