Fiat Scudo

Uudessa Scudossa on kolme vaihtoehtoa: diesel manuaalina tai automaattina sekä täyssähköinen. Täyssähköisessä nopea lataus. 75 kWh akun lataus jopa 80 %:iin 45 minuutissa. Toimintamatka jopa 330 km (yhdistetty WLTP*). Muunneltava 5,3-6,6 m3 tavaratila ja jopa 1 200 kg kantavuus.

UUSI FIAT SCUDO Eepee Autotalolla

MUOTOILU, MUKAVUUS JA AJONAUTINTO

Monipuolinen, antelias ja ketterä uusi Scudo on hyötyajoneuvo, joka tarjoaa kaiken oleellisen jokaiselle työmatkalle. Monipuoliset istuinten ja ohjauspyörän säädöt sekä henkilöautomainen ajoasento tarjoavat maksimaalista mukavuutta pitkilläkin matkoilla.

MOOTTORIT

Kaikille varustetasoille ja pituuksille saatavilla oleva sähkömoottori vie Scudon uudelle ja tinkimättömälle suorituskyvylle. Sen sijaan dieselmoottoreille Scudo tarjoaa laajan moottorivalikoiman yhdistettynä joko 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon.

TEKNOLOGIA JA TURVALLISUUS

Uudessa Fiat Professional Scudossa voit luottaa teknologioiden ekosysteemiin, joka tukee kuljettajaa tekemään jokaisesta matkasta mahdollisimman turvallisen. Siinä on laajat liitettävyysmahdollisuudet ja infotainment-tekniikoita, jotka ovat välttämättömiä, jotta voit paremmin vastata työsi nykyaikaisiin haasteisiin.

Tule tutustumaan Fiat Professional Scudo malliin Eepee Autotalolle!

Varaa koeajo