Hyundai Ioniq 5

Ikonisen puhdas muotoilu, jännittävän edistyksellinen teknologia ja vertaansa vailla oleva mukavuus – IONIQ 5 siirtää sinut johtoon.

IONIQ 5 uudistui – mallivuoden 2023 autossa uusi 77,4 kWh:n akku

Hyundai IONIQ 5:n mallivuoden vaihdos tuo autoon joukon uudistuksia, mukaan lukien uuden aiempaa suuremman 77,4 kWh:n akuston. Samalla automallin yhdistetty WLTP-toimintamatka kasvaa 507 kilometriin (takaveto) ja 481 kilometriin (neliveto). Kaupungissa takavetoinen IONIQ 5 kulkee akullisella jopa 710 kilometriä. Uutta on myös akun esilämmitys talvella navigoitaessa pikalatausasemalle.

Merkittävimmät uudistukset IONIQ 5:ssä

  • Uusi aiempaa suurempi 77,4 kWh:n akku
  • Akun esilämmitys navigoitaessa pikalatausasemalle
  • Uusi Ultimate-varustetaso, johon sisältyy mm. digitaaliset sivupeilit*
  • Sähkömoottoreiden tehot kasvaneet, myös suorituskyky parantunut
  • Vakiovarusteiset Smart Frequency Dampers -iskuvaimentimet (SFD) parantavat taka-akselin jousituksen vastetta ja lisäävät siten ajomukavuutta

Lataa sähköpolkupyörääsi Vehicle to Load -toiminnolla.

IONIQ 5 käyttää V2L (Vehicle to Load) -teknologiaa. Auton sisältä löytyvällä 220 voltin pistokkeella voit ladata tai käyttää mitä tahansa sähkölaitetta jopa 3,6 kilowatin teholla.

Tee vaikutus ikonisella muotoilulla.

IONIQ 5 henkii Hyundain ensimmäisen ikonisen mallin, vuoden 1975 Ponyn, piirteitä yhdistäen ne 45 vuoden suunnitteluosaamiseen ripauksella retrohenkeä. Se on osoitus Hyundain puhdaspiirteisen muotokielen kehityksestä.

Muotoilu

Kajastuksesta kirkkauteen 256 pikselillä.

Tulet näkemään. Ja IONIQ 5:si tullaan näkemään (ja muistamaan) yhtä varmasti, sillä sen tehokkaat LED-ajovalot loistavat ainutlaatuisella 256 pikselin hehkulla.

Käännät liikkuessasi päitä myös päivisin auton puhtailla ja terävillä linjoilla, jotka ovat saaneet innoituksensa Hyundain 45-konseptimallista.

Lataaminen

10 prosentista 80 prosenttiin 18 minuutissa.

IONIQ 5 on rakennettu E-GMP-pohjalevylle, joka on laatuaan ensimmäinen Hyundai Motor Groupin nimenomaan täyssähköautolle suunnittelema. Tämä mahdollistaa lataamisen sekä 800 voltin että 400 voltin jännitteellä – huippuluokan latausteknologiaa, joka pitää autosi liikkeellä viiveettä ja tehokkaasti.

Suorituskyky

0-100 km/h 5,3 sekunnissa.

Sähköinen kiihtyvyys on aina ollut hauskaa, mutta IONIQ 5 vie hauskuuden uudelle tasolle. Auton edistyksellinen uusi voimalinja antaa käyttöösi sanattomaksi vetävän suorituskyvyn, välittömän väännön ja kiihkeän kiihtyvyyden.

Avara tilavuus

Etuakselilta taka-akselille: 3 000 mm.

Hyundain uudessa E-GMP-pohjalevyssä on peräti kolmemetrinen akseliväli, minkä ansiosta autoon on saatu oivalliset mittasuhteet ja ennennäkemättömän avarat tilat. Eikä tilaa ole pelkästään sinulle ja matkustajillesi:  koska konepellin alla ei ole moottoria, järjestimme lisätilaa myös matkatavaroillesi. Erikoisen tilavaa mukavuutta koko auton mitalta!

Sisätilat

Akkujen latausta myös ihmisille

IONIQ 5 ei ole ainoa, joka tarvitsee silloin tällöin nopeasti lisää virtaa. Siksi IONIQ 5 tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta: etuistuimilla voi rentoutua taittamalla ne lepoasentoon, esimerkiksi auton latauksen ajaksi. Vain napin painalluksella voit nojata taaksepäin saadaksesi virkistävän tauon.

Materiaalit

Suunniteltu tulevaisuutta ajatellen

IONIQ 5:n sisätilat on valmistettu ekologisesti kestävistä materiaaleista, kuten kierrätetyistä ja luonnonmukaisista kuiduista ja ympäristöystävällisesti tuotetusta nahasta, joka on värjätty pellavansiemenöljypohjaisilla tuotteilla. Materiaaleissa on hyödynnetty esimerkiksi kierrätettyjä PET-muovipulloja.

Vetomassa

Sähköauton vetokapasiteetti? – Kyllä.

Tarvetta muutolle tai muulle tavaran kuljetukselle? Ei ongelmaa. IONIQ 5 tarjoaa poikkeuksellisen, jopa 1 600 kg:n vetomassan ja 605 Nm:n vääntömomentin nelivetoisessa versiossa, joten raskaammankin taakan siirtäminen sujuu peräkärryn kanssa kätevästi samalla autolla, kuin muutkin arjen kulkemiset.

Katso hinnasto! | Pyydä tarjous eepeeautotalo@sok.fi

Jätä tästä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo tai pyydä tarjous.

Lomake yhteyden ottamiseen

  • Kirjoita yhteydenottopyyntösi aihe tähän.