IONIQ 6

Minuuttien latauksella tuntien matkalle – jopa 614 km.

Täysin ainutlaatuinen Hyundai IONIQ 6 piirtää sulavalinjaisen siluetin sähköisen liikkumisen uudelle aikakaudelle. Aerodynaaminen streamliner-muotoilu ja rauhalliset sisätilat tarjoavat personoidun ja muunneltavissa olevan ajokokemuksen.

Maailman parhaana palkittu

Täysin uusi Hyundai IONIQ 6 hurmasi autoalan lehdistön voittamalla arvostetun World Car of the Year 2023 -palkinnon. Samalla automalli voitti myös kilpailun sähköauto- ja muotoilu-kategoriat.

Hienostuneet muodot

Kauniisti kaartuva kattolinja ja urheilullisuutta korostavat yksityiskohdat juontavat juurensa Hyundai Prophecy Concept EV -malliin.

Huima toimintamatka

IONIQ 6:n toimintamatka on yhdistetyssä WLTP-mittauksessa jopa 614 kilometriä, kiitos ultramatalan ilmanvastuskertoimen (0,21) sekä edistyksellisen sähköteknologian.

Kierrätysmateriaalit kunniaan

IONIQ 6:n tuotannossa on hyödynnetty ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten ekologisesti käsiteltyä nahkaa sekä merestä kerättyä kierrätysmateriaaleja.

Ulko- ja sisätilat käsi kädessä

IONIQ 6:n muotoilun lähtökohtana on ollut ihmiskeskeisyys niin sisätilojen kuin auton ulkomuotojen suunnittelussa. Pitkä ja tilava matkustamo tarjoaa matkustajille turvallisen ja rentouttavan tunnelman. Ulkopuolella kaunis streamliner-siluetti tekee autosta taatusti erottuvan neliovisen sedanin.

Koe puhdaslinjainen streamliner-muotoilu

IONIQ 6:n selkeät ja pyöristetyt linjat henkivät eleganttia yksinkertaisuutta. Aerodynaamisesti kaartuvat ja herkän pehmeät linjat ovat kunnianosoitus 1920 ja -30 -lukujen ikoniselle streamliner-muotoilulle. Tällä kertaa vain sähköiselle aikakaudelle uudelleen sovitettuina.

Sähköisen liikkumisen tulevaisuus on täällä

IONIQ 6 on rakennettu Hyundain edistykselliselle E-GMP -alustarakenteelle, joka mahdollistaa kauniin muotoilun ohella huippuluokan ajettavuuden sekä ultranopeasti latautuvan 800 voltin akkujärjestelmän. Koe sinäkin sähköisen liikkumisen uusi aikakausi jo nyt.

Mullistaa käsityksesi tehokkaasta

IONIQ 6 yhdistää elegantin muotoilun huippuluokan suorituskykyyn ja uskomattomaan määrään älykästä teknologiaa, jotka mahdollistavat jopa 614 kilometrin toimintamatkan.

Kaksi sähkömoottoria

Nelivetoisessa IONIQ 6:ssa etu- ja taka-akseleille sijoitetut sähkömoottorit tuottavat 239 kW:n (325 hv) tehon ja 605 Nm:n välittömän väännön.

Suuri 77,4 kWh:n akku

IONIQ 6:n suuri 77,4 kWh:n akku tarjoaa takavetoiselle mallille jopa 614 kilometrin toimintamatkan yhdistetyssä ajossa (WLTP). Nelivetoisessa malliversiossa vastaava toimintamatka on 583 kilometriä.

800 voltin akkujärjestelmä

IONIQ 6 on yksi markkinoiden nopeimmin latautuvista sähköautoista. Innovatiivinen 800 voltin akkujärjestelmä mahdollistaa lataamisen niin ultranopeilla 800 voltin latausasemilla kuin 400 voltin pikalatausasemillakin. Luonnollisesti myös kotilataus onnistuu nopeasti kolmivaiheisella 11 kW:n tehoisella AC-laturilla.

Jopa 614 kilometriä akullisella

Takavetoinen IONIQ 6 kulkee 77,4 kWh:n akustolla jopa 614 kilometrin matkan (WLTP-mittaustapa). Suuren akun lisäksi pieni 0,21 ilmanvastuskerroin vaikuttaa merkittävästi toimintamatkaan.

Ultranopea 240 kW:n latausteho

Kun käytettävissä on ultranopea 800 voltin latausasema, IONIQ 6 kykenee ottamaan vastaan virtaa jopa 240 kW:n teholla. Käytänössä tämä tarkoittaa optimaalisissa olosuhteissa 100 kilometrin toimintamatkan lisäystä vain viidessä minuutissa ja akun latautumista 10-80 prosenttiin 18 minuutissa.

Vehicle-to-Load (V2L)

Hyundain Vehicle-to-Load -teknologialla IONIQ 6 muuntautuu suureksi virtapankiksi, josta voit ottaa virtaa monenlaisille sähkölaitteille 230 voltin pistokkeesta. V2L-ominaisuus kykenee syöttämään virtaa ulos autosta enimmillään 3,6 kW:n teholla.

Ympäristöystävällisten materiaalien innovatiivista hyödyntämistä

IONIQ 6:n valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällisiä materiaaleja lukuisissa käyttökohteissa. Esimerkiksi istuinten nahka on ekoprosessoitua ja matkustamon tekstiilimatoissa on hyödynnetty vanhoja kalastusverkkoja. Auton maaleissa on puolestaan käytetty pigmenttejä esimerkiksi käytöstä poistetuista autonrenkaista sekä bambuhiilestä.

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Hyundai myöntää autoihinsa viiden (5) vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Lisäksi IONIQ 6:n korkeajänniteakuston takuu on kahdeksan (8) vuotta / 160 000 kilometriä.

Tutustu Hyundai IONIQ 6 hinnastoon.

Jätä tästä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo tai pyydä tarjous.

Lomake yhteyden ottamiseen

  • Kirjoita yhteydenottopyyntösi aihe tähän.