Jeep Compass 4XE

Jeep Compass 4xe on neliveto hybridi maasturi, jonka ladattava hybridijärjestelmä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja lisää ajonautintoa säässä kuin säässä. AUTOJA SAATAVILLA HETI TOIMITUKSEEN, KYSY LISÄÄ MYYJÄLTÄ!

Taloudellisuus ja hauskuus samassa paketissa

Jeep® Compass 4xe -lataushybridi ilmentää Jeepin sitoutumista tulevaisuuteen, legendaarista Jeep-henkeä unohtamatta. Koe tehokas sähkömoottori ja ikoniset maastoajo-ominaisuudet. Jeep Compass 4xe on nelivetomaasturi, jonka ladattava hybridijärjestelmä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja lisää ajonautintoa säässä kuin säässä.

“Jos kuitenkin etsii parasta etenijää liki auraamattomalle mökkitielle tai perävaunun vetämiseen huonoissa olosuhteissa, silloin valinta on Jeep.”

– Tekniikan Maailma 04B/2021 (Talviauto 2021 – Lataushybridit)

COMPASS LIMITED

Hienostuneisuuden ja tyylikkyyden yhdistelmä luo uuden, mielenkiintoisen tulokkaan kompaktien katumaastureiden joukkoon. Jeep® Compass Limited sisältää nahkaiset ja kankaiset etu- ja takaistuimet, 7 tuuman mukautettavan mittariston ja radionäytön, jossa on Uconnect, LED-ajovalot ja monia muita uusia ominaisuuksia.

COMPASS TRAILHAWK

Jeep® Compass Trailhawk® jatkaa Jeep® merkin legendaarista off-road-perintöä. Luokkansa parhaalla 4×4 suorituskyvyllä Compass Trailhawk® yhdistää vaivattomasti huipputason taitavuuden sekä maantiesuorituskyvyn ja mukavuuden.

COMPASS S

Jeep® Compass S tarjoaa huippuluokan muotoilua ja maksimaalista mukavuutta. Nahkaverhoilu ja ilmastoidut, 8-suuntaan sähköisesti säätyvät etuistuimet kruunaavat mukavan sisätilan. Autossa on näyttävät 19″ vanteet. Muita luksusvarusteluja ovat handsfree takaluukku, 40:20:40 taittuvat takapenkit sekä kaistakeskitin.

Ulkoasu

Teknologia kehittyy, mutta tyylikkyys pysyy. Uusi Jeep® Compass 4xe ladattava hybridi on muotoilultaan jäntevä ja hienostunut. Sama vastustamaton muotoilu, joka on tehnyt Jeepistä® niin suositun.

Ikoninen muoto, ennennäkemättömät linjat

Etupuskurin linja ja valojen profiili antavat uudelle Compassille modernin ja vaikuttavan ulkonäön. Lisäksi ikoninen seitsemänaukkoinen etusäleikkö on täysin uusittu ja korostaa kompaktin katumaasturin erityispiirteitä.

Uudet ajovalot

Uuden Jeep® Compassin etu- ja takavalojen muotoilu korostaa auton näyttävää profiilia. Uudet LED-yksityiskohdat varmistavat, että auto tulee huomatuksi, missä vain liikutkin.

Elegantti ulkomuoto

Compassin ulkokuoren uudistuksista vanteiden muotoilu erottuu ainutlaatuisilla geometrisilla muodoillaan. Vanteet ovat saatavana 17” ja 19”:na sekä erilaisilla viimeistelyillä, kuten satiininharmaana tai kiiltävän mustana.

Tavaratila

Uuden Jeep® Compassin muotoilu tarjoaa oikean yhdistelmän mukavuutta ja muunneltavuutta. Tilava, sähkökäyttöinen takaluukku avautuu helposti nappia painamalla. Taittuva etuistuin ja kolmitasoinen tavaratila tarjoavat runsaasti tilaa tavaroillesi. Compassin sisätilat tarjoavat runsaasti tilaa rakastamillesi asioille ja ihmisille. Sen 60/40-suhteessa taittuvat takaistuimet ja muut monipuoliset ja älykkäät säilytysratkaisut helpottavat kuljetustarpeitasi.

SISÄTILAT

Astu sisään hienostuneisuuden ja eleganssin tulevaisuuteen, johon kuuluvat veistokselliset istuimet, korkealaatuiset materiaalit ja Jeep®-merkin ikoniset elementit. Uuden Jeep® Compassin sisätilat on luotu ja muotoiltu sinun viihtyvyyttäsi varten. Unohda tavanomainen SUV-ajokokemus, tervetuloa uuteen elämykseen, johon kuuluu nahkaverhoiltuja ja värikkäitä istuimia, huippuluokan innovaatioita ja paljon muuta.

Kaksivyöhykkeinen ilmastointi

Nahkaverhoilu

Langaton lataus

MUKAVUUS JA TYYLI

Veistokselliset muodot, tunnistettavat Jeep®-designelementit, korkealaatuiset materiaalit ja viimeisin teknologia tekevät uuden Jeep® Compass Opening Edition -mallin sisätiloista täydellisen ympäristön matkasta nauttimiseen. Valmistaudu ajoon: huolellisesti suunniteltu kuljettajan ohjaamo sisältää 7-tuumaisen värillisen mittariston. Pidä kädet ohjauspyörällä ja keskitä huomiosi ajamiseen samalla kun hallitset äänijärjestelmää, puheohjausta ja nopeutta ohjauspyörään integroiduilla kytkimillä.

Uconnect 8.4“ Nav -järjestelmä

Uconnect 8.4“ Nav -mediajärjestelmä tarjoaa entistä paremman kokemuksen musiikille, navigoinnille ja muille suosikkisovelluksille. Vakiona on navigointi, mukaan lukien 3D-kuvat maamerkeistä, kaupunkirakenteesta ja digitaalinen mallinnos maastosta. Kosketusnäyttö tukee eri kosketuskomentoja ja järjestelmässä on teräväpiirtografiikka sekä yksivaiheinen äänen syöttöjärjestelmä.

Automaattivaihteisto

Jeep ® Compass on varustettu 6-vaihteisella DCT-automaattivaihteistolla, joka parantaa ajokokemusta ja suorituskykyä lisäämällä käytön helppoutta ja mukavuutta. Vaihteisto tarjoaa erilaisia ajotiloja, jotka voidaan valita ajotavan mukaan. Vaihdejärjestelmä takaa paremman reagointikyvyn ja nopeamman kiihdytyksen. Ajettavuus on sujuvampaa sekä kaupunkiajossa että kaupunkien ulkopuolella.

HUIPPULUOKAN TEKNOLOGIAA

Jeep® Compass vie sinut älykkäiden ja innovatiivisten mahdollisuuksien maailmaan. Uudet, neljännen sukupolven Uconnect-järjestelmät tarjoavat valikoiman handsfree-ohjattavia viestintä-, viihde- ja navigointiominaisuuksia. Koe monipuolisempi tapa käyttää älypuhelintasi Uconnect 8.4” NAV -järjestelmän uusien ominaisuuksien ansiosta. Apple CarPlay -toiminnon avulla iPhonen käyttäjät voivat käyttää Apple Mapsia, viestejä, puhelinta ja Apple Music -palvelua. Android Auto mahdollistaa helpon ja turvallisen pääsyn Google Voice Search, Google Maps ja Google Play Music -palveluihin.

AINA AJAN TASALLA

Uusi Jeep® Compass tarjoaa uusia Uconnect-järjestelmiä, jotka sisältävät kuljettajan ja matkustajien toiveiden mukaisia viestintä-, viihde- ja navigointiominaisuuksia. Asiakkaat arvostavat neljännen sukupolven tehokkaampaa suorituskykyä, joka tarjoaa nopeat käynnistysajat ja parannetun prosessointitehon.

UCONNECT™ JÄRJESTELMÄT

Uconnect -järjestelmät sisältävät handsfree-puhelut tai tekstiviestit ja sisäänrakennetut radio-valinnat, joiden avulla voit striimata internet-radiota Bluetooth® Streaming Audio -liitännän kautta tai liittää yhteensopivat henkilökohtaiset laitteet USB- tai AUX-porttien kautta.

APPLE CARPLAY™

Koe monipuolisempi tapa käyttää älypuhelintasi myös ajoneuvon Jeep® Compass sisällä. Pysy yhteydessä älypuhelimellasi Uconnect 8.4” NAV -järjestelmän uusien ominaisuuksien ansiosta. Apple CarPlay -toiminnon avulla iPhonen käyttäjät voivat käyttää Apple Mapsia, viestejä, puhelinta ja Apple Music -palvelua Siri-ääniohjauksen kautta.

Android Auto

Android Auto mahdollistaa helpon ja turvallisen pääsyn Google Voice Search, Google Maps ja Google Play Music -palveluihin Uconnect kosketusnäytön tai ohjauspyörän säätimillä. Tämän ominaisuuden helppokäyttöinen navigointi ja puheentunnistus auttavat kuljettajaa pääsemään määränpäähän ajamiseen keskittyen.

Android Auto, Google Play ja muut merkit ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.

10,25-TUUMAINEN MITTARISTO

Uusissa Jeep® Compass -malleissa on 10,25-tuumainen värillinen LED-mittaristo. Mittariston räätälöitävät toiminnot mahdollistavat tietojen persoonallisen mukauttamisen. Näytön kautta kuljettajat saavat tiedot grafiikan ja tekstin avulla nopeasti ja helposti. Ohjauspyörän painikkeiden avulla voit muokata näyttöä haluamallasi tavalla. Järjestelmä on intuitiivinen, ja sen näkymää voidaan muokata monin eri tavoin.

IHMISKESKEISTÄ TEKNOLOGIAA

Se vapauden tunne, kun kaikki tarvitsemasi asiat ovat käden ulottuvilla. Uusi Jeep® Compass vie mukavuuden seuraavalle tasolle uudella teknologialla, jonka ansiosta pysyt aina ajan tasalla ja viihdyt. Lisää äänenvoimakkuutta ja aseta seuraava määränpääsi.

TURVALLISUUS

TURVALLISTA MATKAA

Todellista mukavuutta on voida nauttia turvallisesta ajokokemuksesta. Jeep® Compass 4xe suojaa kuljettajaa ja matkustajia yli 70:llä turvallisuus- ja suojaominaisuudella. Kuusi vakiovarusteena saatavaa turvatyynyä ja useat edistyneet (aktiiviset ja passiiviset) turva- ja suojaominaisuudet auttavat vähentämään riskejä ja takaavat turvallisen matkustamisen.

*Auton kulutus, toimintamatka, latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Neliveto hybridi maasturin kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kulutuksen pitämiseksi alhaisena autoa on ladattava säännöllisesti. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

Katso hinnasto | Pyydä tarjous eepeeautotalo@sok.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!