Ota yhteyttä meihin

Jätä tällä lomakkeella tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Tarvitsit sitten mitä palveluita tahansa, niin meiltä löytyy kaikki saman katon alla: automyynti, huolto ja katsastus.

Ota yhteyttä

p. 010 764 9000 eepeeautotalo@sok.fi

Latvalantie 5, 60510 Seinäjoki

Jeep Compass PHEV

VAIHDA NYT AITOON 4×4 HYBRIDIIN. PHEV! Vihdoinkin maastoauto, joka on kuin suunniteltu suomalaisiin sääolosuhteisiin.

Artikkeli kuva

4X4 lataushybridi kuljettaa sinut perille olosuhteista riippumatta

Suomi on tuhansien teiden maa – ja aina tiet eivät ole vasta-asfaltoituja. Jos etsit autoa, joka kuljettaa sinut yhtä varmuudella kaupungin sykkeestä mutaisen mökkitien päässä odottavaan autuuteen, on olemassa vain yksi oikea autovalinta. Jeep Compass on uusi nelivetoinen lataushybridi, joka kantaa ylpeästi yllään vanhaa tuttua Jeep-identiteettiä nyt modernilla sähkömoottorilla. Plug-in hybridi taipuu kaikkiin keliolosuhteisiin, maastosta riippumatta.

240 HEVOSVOIMAN TEHOA

Jeep Compass PHEV 4XE ladattava hybridimaasturi puskee perille kohteeseen kuin kohteeseen 240 hevosvoiman suorituskyvyllä. Herkuttele kolmen eri ajotilan ja seitsemän sekunnin kiihtyvyyden kanssa. Päästöttömässä sähköajossa Compass kuljettaa 130 kilometrin tuntivauhdilla ja hybridi-tilassa 200 km/h.

Hys! Se on sähkömoottori päästöttömässä ajossa.

Kuka kaipaisi lisää saastetta tai äänisaastetta? Jos haluat ajaa erityisen pehmeästi, voit valita ajoon ihmeellisen hiljaisen Electric-tilan, jolloin Compass hyödyntää vain sähkömoottoria. Ei ääntä eikä ylimääräisiä hiilidioksidipäästöjä – jopa 50 kilometrin ajan. Ja kun akku alkaa kolkutella loppuaan, hybridi latautuu entiselleen vain 90 minuutissa.

Vastustamatonta muotoilua.

Moni auto päältä kaunis, Jeep kehujen arvoinen myös sisältä. Penkkien viimeistellyt tikkaukset, ergonomisesti sijoiteltu keskikonsoli sekä lisävarusteena maisemat avaava kattoikkuna. Uudistuneessa Jeep Compass 4xe hybridissä vain taivas on seikkailujesi rajana.

Varaa koeajo