JEEP® GRAND CHEROKEE

Ylellinen ja kyvykäs, aito ja alkuperäinen. Jeep Grand Cherokee on käsite ja nyt saatavilla myös Suomessa.

Ikoninen Grand Cherokee tekee paluun Suomen markkinoille.

Uuden Jeep® Grand Cherokeen tyylikäs ja vangitseva muotoilu erottuu joka tilanteessa.

Aidosti kykenevä lataushybridi tarjoaa legendaarisen Quadra-Trac II -nelivedon mahdollistaman maastokyvyn lisäksi runsaasti tilaa, ylellisen varustelun, korkealaatuiset materiaalit sekä laadukkaan viimeistelyn.

Grand Cherokeen voimalinjana on 380 hevosvoimainen ja 637 Nm vääntävä lataushybridi. Varustetasoja on kaksi: Limited ja Summit Reserve, joista molemmat ovat tarjolla myös Business-versioina.

  • Aidosti maastokykyinen iso Premium-maasturi
  • Tyylikäs muotoilu, innovatiivinen tekniikka sekä edistyneet turvaominaisuudet yhdistyvät täydelliseen tasapainoon ajodynamiikassa – legendaariseen Jeep® -henkeen
  • Korkealaatuisiset materiaalit ja laadukas viimeistely ilmentävät sen ainutlaatuista luonnetta

TYYLIÄ JA NÄYTTÄVYYTTÄ

Uuden Jeep® Grand Cherokee 4xe:n tyyli ja persoonallisuus näkyvät jokaisessa yksityiskohdassa. Sen muotoilu kunnioittaa legendaarista Jeep®-identiteettiä. Ikoninen seitsemän aukkoinen etusäleikkö korostaa voimakkaita muotoja ja sulautuu saumattomasti auton etuosan muotoiluun.

LED-ajovalojen ja näyttävien kevytmetallivanteiden ansiosta auto näyttää tyylikkäältä, ylelliseltä ja itsevarmalta.

Etusäleikköön on integroitu Summit Reserve -tasoosa vakiona olevan Night Vision -pimeänäkökameran linssi.

MITAT

Uusi Jeep® Grand Cherokee tarjoaa sinulle mukavuutta ja tilaa: pituus 4,91 m ja leveys 2,15 m ja akseliväli 2,97 m. Korkeus on versiosta ja jousituksen tasosta riippuen 1,80 – 1,87 m .

Aito Jeep® Quadra Trac II -nelivetojärjestemä tuo turvallisuutta ja etenemiskykyä, jota Summit Reserve -tason säädettävä Quadra Lift -ilmajousituksen jopa 27 cm maavara parantaa entisestään

TALOUDELLISTA SUORITUSKYKYÄ

Uuden Jeep® Grand Cherokee 4xe:n vaikuttava suorituskyky tulee kahden käyttövoiman yhdistelmästä: 2,0 litran, 272 hevosvoimaisesta bensiiniturbomoottorista sekä  sähkömoottorista, jonka teho on 145 hevosvoimaa. Yhdistettynä Jeep® Grand Cherokee 4xe:n hybridijärjestelmän kokonaisteho on 380 hevosvoimaa ja vääntöä on tarjolla jopa 637 Nm.

LATAAMINEN

2024 Jeep® Grand Cherokee 4xe -lataushybridi voidaan ladata kätevästi kotona tai julkisella latausasemalla. Nopean latauksen varmistaa tehokas 7,4 kWh sisäinen ajoneuvolaturi (AC). Lisäksi e-Coasting-toiminnon avulla ajon aikana tuotettu jarrutusenergia käytetään ajoakun lataamiseen.

HYBRIDITILAT

Valittavana on kolme ajotilaa:

  • Sähkökäyttöinen tila ilman CO2-päästöjä ja ennennäkemättömän hiljaisesti.
  • Hybriditila optimoi automaattisesti molempien käyttövoimen käytön.
  • e-Save-tilan avulla ajoakkua voidaan ladata ajon aikana polttomoottorilla.

YLELLISTÄ TILAA

Uusi Jeep® Grand Cherokee tuo sinulle täysin uuden mukavuuden tason. Tilavassa sisätilassa on käytetty ensiluokkaisia ​​materiaaleja ja uusinta teknologiaa.

Tyylikkäillä yksityiskohdilla viimeistellyt etuistuimet sisältävät laajat sähköiset säädöt, ja 4-vyöhykkeinen automaatti-ilmastointi, säädettävä tunnelmavalaistus sekä istuimien nahkaverhoilu tarjoavat sekä mukavuutta että tyyliä.

Uusi Grand Cherokee on varustettu Uconnect TM -tietoviihde- ja navigointijärjestelmällä, sisältäen mm. 10,1″ kosketusnäytön ja monipuoliset mobiililiitännät.

ETUMATKUSTAJAN NÄYTTÖ

Jeep® Grand Cherokee Summit Reserve on varustettu 10″ matkustajan kosketusnäytöllä, jonka kautta matkustaja voi auttaa kuljettajaa esimerkiksi kohteen etsinnässä, laiteliitännässä, musiikin valinnassa tai muussa viihteen valinnassa.

MCINTOSH® ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Huippulaadukkaan McIntosh®-äänentoistojärjestelmän* ansiosta voit nauttia täydellisestä äänenlaadusta ajon aikana. 17-kanavainen vahvistin tarjoaa jopa 950 W tehoa. Järjestelmä sisältää 19 räätälöityä kaiutinta, mukaan lukien 10 tuuman subwoofer.

TUNNELMAVALAISTUS

Kojelaudan LED-tunnelmavalaistus* viidessä eri värissä antaa sinulle vapauden vaihtaa ohjaamon tunnelmaa.

ISTUINMUKAVUUTTA

Jeep® Grand Cherokeen istuimet tarjoavat runsaasti säätömahdollisuuksia ja etusistuimilla on vakiona sähkösäädöt muistipaikoin sekä istuinlämmityksen lisäksi myös jäähdytystoiminto.  Myös tilavan takaistuimen reunapaikolla on istuinlämmitys ja Summit Reserve -tasossa myös jäähdytystoiminto.

Tarkemmat tiedot Grand Cherokeen ominaisuuksista ja varustelusta löydät hinnastosta.

HINNASTO

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!