Jeep Wrangler 4XE PHEV

Uusi vuosi ja uudet unelmat. Isosti ajatteleminen voi tarkoittaa eri ihmisille eri asioita: oman näköisten valintojen tekemistä, oman tien kulkemista tai sitä, ettei anna eteen asettuvien esteiden hidastaa matkantekoa. Tavoitteisiinsa sitoutunut valitsee rinnalleen auton, joka huokuu yhtä päättäväistä itsevarmuutta kuin ajaja itse.

Jeep® Wrangler 4xe PHEV on haasteita kaihtamattoman seikkailijan auto. Sen suorituskykyyn voi luottaa niin upottavassa metsämaastossa kuin asfalttiviidakossa. 8-vaihteinen automaattivaihteisto sekä neliveto takaavat mahdollisuuden ajaa vaivattomasti paikkoihin, joista muut autot voivat vain haaveilla.

Rouhean suorituskyvyn takaa kaksilitraisen bensaturbon ja 145 hv sähkömoottorin saumaton yhteistyö. Wranglerin 17,3 kW akku latautuu noin kolmessa tunnissa ja mahdollistaa noin 50 kilometrin ajon puhtaasti sähköllä.

Erikoisvarusteltua Jeep Wrangler 4xe PHEV alk. 86 990 €

Unelmiesi edullisempaan saavuttamiseen tarjoamme nyt hyvin varustellun Jeep® Wrangler PHEV 4xe MY21 Sahara SF:n ostajalle veloituksetta 5 000 euron arvoisen lisävarustepaketin!

Täydellinen urbaaniin asfalttiviidakkoon

Wrangler 4xe on varustettu kahdella moottorilla: 2,0 turboahdetulla bensiinimoottorilla, joka tuottaa jopa 272 hv ja sähkömoottorilla, joka lisää 145 hevosvoimaa. Yhteensä 380 hv yhdistetyssä käytössä.

Paremmat offroad-mahdollisuudet

Etuosaan asennettu eTorque-moottori ja sähköinen voimansiirto antavat Wrangler 4xelle mahdollisuuden voittaa kaikki esteet entistä ketterämmin, kiitos uuden nelivetojärjestelmän, joka on aina valmiina sekä sähkö- että hybridiajossa.

Hybriditilan valitsin

Wrangler 4xe sisältää hybriditilan valitsimen, jonka avulla voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan ajotavan. Hybriditila takaa molempien moottoreiden yhteiskäytön, ja e-Save-toiminnon avulla voit ladata akkua ajon aikana ja antaa käyttövoiman vain sähkömoottorille. Electric-tila takaa nollapäästöt ja ennennäkemättömän hiljaisen liikkuvuuden.

Ota suunnaksi Ess Autotalo ja tee elämäsi auto kaupat!