Kona Electric

Uusi Hyundai KONA Electric tarjoaa valtavasti tilaa kaikkiin elämäsi seikkailuihin. Futuristinen ja näyttävä muotoilu yhdistettynä uusimman sukupolven turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksiin tekevät autosta täydellisen vaihtoehdon niin perheille kuin aktiiviharrastajille – luokkansa parhaimmistoon kuuluvaa toimintamatkaa unohtamatta.

Artikkeli kuva

Enemmän tilaa, enemmän mahdollisuuksia

Toisen sukupolven uusi KONA on suunniteltu alusta pitäen täyssähköauton ehdoilla. Auton nerokkaat ominaisuudet ja tyylikkäät muodot jaksavat yllättää, tarkastelipa autoa mistä tahansa kulmasta. Aerodynamiikka ja edistyksellinen tekniikka takaavat autolle pienen kulutuksen ja pitkän toimintamatkan, valtavasti kasvaneet sisätilat tekevät matkustamisesta mukavampaa isommallekin porukalle.

Tyylikäs ja erottuva

Terävät pokkaukset ja pehmeät muodot yhdistyvät täysin uudessa KONAssa poikkeuksellisen tyylikkäästi. Puhdaslinjaista muotoilua korostaa pikselöity Seamless Horizon Lamp -ledvalonauha auton keulalla sekä perässä. Auto kääntää takuuvarmasti katseita, missä ikinä liikutkaan

Tilaa matkustajille ja matkatavaroille

KONA Electric on kasvanut täysin uusiin mittoihin. Takamatkustajat saavat edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 cm lisää jalkatilaa. Tavaratila on kasvanut puolestaan 30 prosentilla 466 litraan.

Mukavuutta ja tyyliä

Täysin uusi KONA Electric on kasvanut poikkeuksellisen paljon niin pituutta, leveyttä kuin korkeuttakin. Takana matkustaville on edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Hartiatila on sekin takamatkustajilla luokkansa suurin. Myös tasainen lattia tekee takana keskipaikan hyvinkin käyttökelpoiseksi. Tavaratila on kasvanut 30 prosentilla 466 litraiseksi. Takaistuinten selkänojat taittuvat käytännöllisesti 40:20:40-suhteessa.

Luokkansa edistyksellisimpiä ominaisuuksia

KONA Electric asettaa SUV-luokkansa mittapuut täysin uudelle tasolle älykkäiden ominaisuuksiensa ansiosta. Auto on ensimmäinen Hyundai-malli, jossa on uusi Connected Car Navigation Cockpit -tietoviihdejärjestelmä. Se mahdollistaa auton lukuisten ominaisuuksien OTA-päivittämisen (Over-the-Air) etänä ilman huoltokäyntiä. Hyundai Digital Keyn avulla voit puolestaan avata ja käynnistää auton älypuhelimella tai -kellolla, ja jakaa käyttöoikeuden kolmelle perheenjäsenellesi tai ystävällesi.

Sähköisen ajamisen uusi ääni

Hyundain e-Active Sound Design -äänijärjestelmä yhdessä BOSE-kaiuttimien kanssa tuottavat virtuaalisen äänikokemuksen auton matkustamoon. Äänimaailma reagoi nopeuteen, kiihtyvyyteen ja moottorin vääntömomenttiin. Äänijärjestelmän voimakkuutta pystyy säätämään ja sen voi kytkeä halutessaan myös pois päältä.

Uusimmat turvallisuusteknologiat käytettävissäsi

Mielenrauhasi varmistamiseksi KONA Electric on varustettu alan uusimmilla turvallisuusjärjestelmillä. Hyundai Smart Sense -turvallisuusominaisuudet pitävät sisällään esimerkiksi Highway Driving Assist 2.0 -järjestelmän, jossa yhdistyvät älykäs navigaatiopohjainen vakionopeudensäädin ja kaistallapitoavustin.

Valitse teho ja toimintamatka kahdesta vaihtoehdosta

Hyundai KONA Electric on tullut tunnetuksi jo ensimmäisen mallisukupolven myötä erinomaisesta suorituskyvystä sekä luokkansa parhaimmistoon kuuluvasta toimintamatkasta. Uuden mallisukupolven myötä akkukoot kasvavat ja toimintamatkat pitenevät.
Normaalin toimintamatkan mallissa on nyt 48,4 kWh:n akku ja toimintamatka 377 km (WLTP). Pidemmän toimintamatkan mallissa on 65,4 kWh:n akku ja toimintamatka 514 km (WLTP).