Lataa sähköautosi helposti ja nopeasti Eepee Autotalossa

Tiesithän, että Eepee Autotalo on myös lakeuksen laajin sähköautojen latausasema?

Sähköautoilu on askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Eepee Autotalo ja ABC-Lataus tekevät sähköautoilusta entistäkin houkuttelevampaa helppoudellaan ja edullisuudellaan. Eepee Autotalolta löydät peräti 28 latausasemaa, joissa pääset lataamaan sähköautosi nopeasti ja näppärästi milloin vain. Lakeuksien laajin latausasema on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Eepee Autotalon latausasemat ovat osa ABC-latausverkostoa, joka on Suomen laajin ja kätevin sähköautojen latausverkko! Eepee Autotalon tavoin muutkin ABC-latauspisteet sijaitsevat kätevästi ABC-asemien, ruokakauppojen ja hotellien yhteydessä, tarjoten maanlaajuisen peiton kaikille ladattaville autoille.

Etsitkö sähköautoa? Tutustu vaihtoautojen valikoimaamme!

Eepee Autotalossa lataat ABC-Mobiililla

ABC-mobiilin avulla sähköauton lataus sujuu vaivattomasti ja edullisesti. Lataa sovellus puhelimeesi, rekisteröidy käyttäjäksi ja nauti sähköauton latauksen helppoudesta – latauksen pääset aloittamaan etsimällä ja valitsemalla sopivan latauspisteen mobiilisovelluksesta ja käynnistämällä latauksen. ABC-mobiililla voit myös lopettaa latauksen ja maksaa kätevästi lisättyäsi maksukorttisi tiedot sovellukseen.

Ladatessasi sähköautosi Eepee Autotalon latausasemalla, saat lataamisesta Bonusta ja lataus kerryttää myös koko kuukauden bonuspottia. Sinun ei tarvitse olla osuuskaupan jäsen tai S-ryhmän asiakasomistaja ladataksesi autoasi latausasemallamme. Bonusta kerrytetään automaattisesti ja samalla voit hyödyntää muita autoilijan arkea helpottavia ominaisuuksia mobiilipesuista ruoan ennakkotilaukseen.

Voit tarkistaa ajantasaiset hinnat sovelluksesta samalla, kun etsit lähimmän vapaan latauspisteen. Latauksen hinnat muodostuvat kilowattituntiperusteisesti perus- ja teholatauspisteillä. Ei kuukausimaksuja, vaan maksat vain toteutuneista lataustapahtumista.

Eepee Autotalon monipuoliset latauspisteet, perus- ja teholataus, palvelevat eri autoja ja tarpeita. Sähköauton peruslatauksessa käytät omaa latausjohtoa, joka on suunniteltu tukemaan autosi peruslataustehoa. Peruslataus on yleensä hiukan hitaampaa kuin lataaminen teholatauspisteillä. Näissä latausteho on suurempi ja latauksessa käytetään kiinteitä, jotka on liitetty suoraan latauslaitteeseen. Tämä tukee korkeampaa tehoa ja tehokkaampaa latausta.

Tutustu palveluumme!

Vaihteleva Latausteho? Normaalia!

Sähköauton lataustehon vaihtelu on normaalia, ja se tulee ottaa huomioon erityisesti talviolosuhteissa ja eri latauspisteiden käytössä. Sähköauton latausteho vaihtelee riippuen akun lämpötilasta sekä auton kyvystä ottaa latausta vastaan ja vastaavasti latauslaitteen kyvystä antaa lataustehoa.

Eri sähköautoilla on erilaiset akustot ja lataustekniikat. Auton valmistaja määrittää, kuinka suurta lataustehoa auto voi vastaanottaa. Tämä voi vaihdella merkittävästi eri automallien välillä. Myös akun varaustila vaikuttaa lataustehoon. Tyhjempi akku voi ottaa vastaan latausta nopeammin kuin täydempi akku.

Akun lämpötila vaikuttaa sen suorituskykyyn. Kylmässä säässä akun kemialliset reaktiot hidastuvat, mikä voi pienentää lataustehoa. Käytettävän latauspisteen tekniset ominaisuudet vaikuttavat lataustehoon. Esimerkiksi teho- ja suurteholatauspisteillä voidaan tarjota suurempaa lataustehoa, mutta tämä riippuu myös latauslaitteen kapasiteetista ja auton ominaisuuksista.

Askarruttaako uusien autojen tekniikka ja ominaisuudet? Lue lisää täältä autojen tekniikasta ja ominaisuuksista.