Täysin uusi Hyundai Tucson

Edistys edessäsi on silminnähtävää. Ensimmäisenä näet parametriset päiväajovalot, jotka on integroitu täysin uudella tavalla tavalla. Sammutettuina valot katoavat kokonaan maskiin ja kun ne ovat päällä, edessäsi on ennennäkemätön pinta-ala integroitua tyyliä ja turvallista näkyvyyttä. Ja valot ovat vasta alkua. Tule ja koe edistys edessäsi.

Himoittavan tyylikäs. Laaja sähköinen mallisto.

Hyundai TUCSON tarjoaa teknisesti edistyksellisen ja käytännöllisen kokonaisuuden kevythybridinä, täyshybridinä sekä ladattavana Plug-in Hybridinä. TUCSONin erinomainen hinta-laatusuhde yhdistettynä viiden (5) vuoden takuuseen ilman kilometrirajaa on houkutteleva vaihtoehto vaativampaankin makuun.

Hyundai TUCSON on tilava ja näyttävästi muotoiltu SUV-katumaasturi, joka tarjoaa laadukkaasti viimeistellyt tilat pidemmillekin matkoille. Auton uniikit Parametric Hidden Light -ajovalot erottuvat liikenteessä, matkustamossa pehmeät materiaalit ja hyvä äänieristys luovat miellyttävän tunnelman.

TUCSON on Hyundai ensimmäinen automalli, joka noudattelee merkin uutta Sensous Sportiness -muotokieltä. Auton ulkoväri on valittavissa yhdeksästä vaihtoehdosta, minkä lisäksi auton saa kaksivärisenä valitsemalla kattoon Phantom Black- tai Dark Knight -värin.

Tucson alkaen 29 390 €

Täynnä uusimpia innovaatiota ja turvajärjestelmiä

Hyundai TUCSON edustaa keskikokoisen SUV-katumaasturiluokan huippua niin teknisten innovaatioiden, mukavuusvarustelun kuin turvallisuuden näkökulmasta. Esimerkiksi suuntavilkkua käytettäessä peiliin asennettu kamera näyttää mittaristossa katvealueen. Automaattinen ilmastointi on toteutettu Multi-Air-Mode -tekniikalla, joka jakaa ilman matkustamossa tasaisesti.

Moottoritieajoavustin ja navigaatiopohjainen mukautuva vakionopeudensäädin

Järjestelmässä yhdistyvät kaistaviivoja tarkkailevat kamerajärjestelmät ja navigaattorin karttapohjan tiedot. Auto tunnistaa nopeusrajoitukset, edessä olevat mutkat ja mäet, ja osaa säätää nopeuden niihin sopivaksi.

Katvealueen näyttö mittaristossa

Suuressa 10,25-tuumaisessa digitaalimittaristossa näytetään sivupeiliin sijoitetun kameran kuvaa, kun kuljettaja kytkee suuntavilkun päälle. Niin sanottu kuollut kulma ei jää huomioimatta.

Etumatkustajien välinen turvatyyny

TUCSONissa on vakiona seitsemän turvatyynyä, joista yksi on uusi etumatkustajien väliin avautuva turvatyyny. Se ehkäisee törmäystilanteessa kuljettajaa ja etumatkustajaa kolhiintumasta toisiinsa.

Törmäyksen välttämisavustin risteysalueen tunnistuksella

TUCSON osaa jarruttaa automaattisesti törmäyksen välttämiseksi havaitessaan edessä olevan auton tai jalankulkijan. Vasemmalle risteysalueella käännyttäessä se osaa myös tunnistaa edestä omalle ajolinjalle suuntaavat autot ja jarruttaa törmäyksen välttämiseksi.

Kattavat tiedot TUCSONin lukuisista turvavarusteista ja kuljettajaa avustavista järjestelmistä löydät hinnastosta.

Premium-luokan ajokokemus

Hyundai TUCSONissa yhdistyvät käytännöllisyys, viimeisin tekninen osaaminen sekä tyylikkäät ja mukavat sisätilat. Automalli tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen kokonaisuuden vaativampaankin makuun.
TUCSONissa on runsaasti tilaa viidelle henkilölle, ja sisätilat ovat myös monipuolisesti muunneltavissa erilaisiin kuljetustarpeisiin. Perusasennossaan jopa 620 litran tavaratilan pystyy laajentamaan takapenkit kaatamalla 40:20:40-suhteessa, jolloin esimerkiksi suksien kuljettaminen onnistuu vaivattomasti.

Kolmivyöhykkeinen ilmastointi ja Multi-Air Mode -teknologia

Kolmen vyöhykkeen ilmastointijärjestelmä takaa miellyttävän lämpoötilan myös takana matkustaville. TUCSONin Multi-Air Mode -teknologiassa ilmastoinnin suuttimet ovat huomaamattomasti sijoiteltu ja tarjoavat tasaisen ilmavirran koko matkustamoon. Multi-Air-Mode on vakiona automaatti-ilmastoinnin yhteydessä.

Lämmitettävät ja tuuletettavat istuimet

TUCSONin etuistuimiin on saatavana lämmityksen lisäksi myös tuuletustoiminto. Takana sivuistuimille on saatavilla lämmitys.

Reilusti tavaratilaa

TUCSON tarjoaa reilusti tavaratilaa, valitsipa auton millä voimalinjalla tahansa. Tavaratilan koko vaihtelee 620-546 litran välillä moottorista ja vetotavasta riippuen. Esimerkiksi TUCSON Hybridissä tavaratilaa on 616 litraa ja TUCSON Plug-in Hybridissä 558 litraa.

Laaja valikoima lisävarusteita

Alkuperäisillä lisävarusteilla otat uudesta TUCSONistasi kaiken käytännöllisyyden irti, ja pystyt personoimaan auton ulkonäköä haluamallasi tavalla. TUCSONin lisävarustevalikoimasta löydät monipuolisesti niin taakkatelineitä, peräkoukkuja, koiraverkkoja kuin suojateippauksia sekä lisävaloja.

Katso hinnasto! | Pyydä tarjous eepeeautotalo@sok.fi

Hyundain koko mallistoon kuuluu viiden (5) vuoden takuu ilman kilometrirajaa. Lisäksi hybridi- ja sähköautomallien korkeajänniteakuston takuu on kahdeksan (8) vuotta / 160 000 kilometriä.

Varaa koeajo