Uudistunut Hyundai SANTA FE nyt ennakkomyynnissä

Radikaalisti uudistunut SANTA FE on suunniteltu niille, jotka haluavat ottaa arjesta ja vapaa-ajasta kaiken irti, ja tehdä hetkistä ikimuistoisia. Rouhea ja tyylikäs muotoilu erottuu – kuljitpa sitten kaupungin vilskeessä tai sorateillä. Anna SANTA FEn kuljettaa sinut turvallisesti elämäsi seuraavalle seikkailulle.

  • Uusi SANTA FE on entistä isompi, hiljaisempi ja laadukkaampi ja tarjoaa ultimaattista mukavuutta.
  • Hiljaisuuteen ja värinättömyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja äänieristystä on parannettu mm. lisäämällä pohjalevyn äänieristystä, ikkunoiden tiivistystä ja hydropuslien käyttöönotolla.
  • Uutuus on vakiona nelivetoinen ja 7-paikkainen ladattava Plug-in Hybrid
  • Autossa on vakiona huippuluokan turvallisuus; ensimmäisenä Hyundai-mallina kolmostason maantiajoavustin HDA 3, joka osaa kaistaviivojen lisäksi myös seurata edellä menevää autoa. Uusimmat FCA 2 -turvajärjestelmät osaavat auttaa jopa vastaantulevevan auton väistössä ja 10 turvatyynyä suojaavat matkustajia.
  • Premium-varustetasosta lähtien mukavuutta lisäävät mm. Bose Premium audiojärjestelmä, nahkaverhoillut istuimet, kaksi langatonta älypuhelimen latausalustaa sekä ensi kertaa saatavilla oleva toisen sukupolven Digital Key 2.
  • Näyttävä Calligraphy-varustetaso erottuu joukosta kiiltävän mustilla ulkopuolen yksityiskohdilla ja mustilla vanteilla. Edessä voi nauttia nappanahalla verhoilluista Premium Relaxation istuimista ja halutessaan mallin voi valita veloituksetta 6-paikkaisena, jossa 2. rivillä on erilliset sähkösäätöiset istuimet. Esiintaittuva apukahva C-pilarissa helpottaa katolle pakkaamista. Ensimmäisenä Hyundai-mallina Santa Fe jopa puhdistaa vaikka älypuhelimesi ultraviolettivalolla.
  • Malliston hinnat alkaen 59 390 €

Tutustu tarkemmin uuden SANTA FEn hintoihin, varustetasoihin ja teknisiin tietoihin hinnastosta.

Soita ja kysy lisää automyynnistämme! p. 010 764 9000
Tarkemmat yhteystiedot.

Kaupunkiin ja retkeilyyn

Suorituskykyinen ja mukava uusi SANTA FE on suunniteltu täyttämään vaativat tarpeet niin arjessa, työmatkoilla kuin vapaa-ajalla. Edistyksellinen teknologia ja valtavat premium-tason sisätilat tekevät autosta mallistomme lippulaivatuotteen.

Aina taloudellinen

Hyundain uusimman sukupolven hybriditeknologia takaa hyvän polttoainetaloudellisuuden sekä suorituskyvyn. SANTA FE Plug-in Hybrid on aina nelivetoinen.

Nelivedon varmuus

Lumiset ajo-olosuhteet ja syksyn vesisateet ovat Suomessa arkipäivää. SANTA FEn kanssa nautit ajamisesta keliin katsomatta. Innovatiivinen HTRAC-nelivetojärjestelmä takaa optimaalisen pidon ja auton käsiteltävyyden haastavissakin olosuhteissa.

Ajotilavalinta käden ulottuvilla

Lumi vai hiekka? Eco vai Sport? Monipuoliset ajotilavalinnat ovat helposti kätesi ulottuvilla. Insinöörimme ovat suunnitelleet nelivetojärjestelmän takaamaan hyvän etenemiskyvyn ja ajonautinnon.

Tunne olosi turvalliseksi

SANTA FE on suunniteltu tarjoamaan markkinoiden parhaimmistoon kuuluvaa turvallisuutta sinulle ja läheisillesi. Uusimman sukupolven Hyundai Smart Sense -turvallisuusteknologia tarjoaa lukuisan määrän premium-luokan turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä.Tutustu tarkemmin ominaisuuksiin

Kymmenen turvatyynyä

SANTA FEn turvatyynyjen määrä on kasvanut kuudesta kymmeneen. Turvatyynyjä on nyt esimerkiksi toisen istuinrivin sivuilla, kuljettajan polville, etumatkustajien välissä sekä turvatyynyverhot myös kolmannelle istuinriville.

2-tason autonomiaa

Uudessa SANTA FEssä on Hyundain 2-tason autonomisia ajoavustinjärjestelmiä, jotka mahdollistavat aiempaa paremman matkustusmukavuuden sekä turvallisuuden.

Näyttää hyvältä ja näkyy

Näyttävät H-kirjaimen malliset päiväajovalot edessä ja takana antavat uudelle SANTA FElle erottuvan ilmeen. Laajakulmaiset, automaattisella kaukovalotoiminnolla varustetut, led-projektioajovalot takaavat hyvän näkyvyyden ja silmille miellyttävän valosävyn.

Lue lisää uudistuneen SANTA FEn ominaisuuksista.

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Hyundain koko mallistossa on viiden (5) vuoden takuu ilman kilometrirajaa. Lisäksi sähköautojen korkeajänniteakuston takuu on kahdeksan (8) vuotta / 160 000 kilometriä.