Uusi Doblo

Uudessa Fiat Professional Doblòssa on erilaisia versioita, pituuksia ja kantavuutta – kaikki vastaamaan paremmin erityistarpeisiisi. Valitse Doblò pakettiauto, joka mukautuu parhaiten töihisi.

Uusi Doblò on saatavilla vain täyssähköisenä versiona. Toimintamatka on kasvanut 330 kilometriin (WLTP), jonka on mahdollistanut mm. vakiovarusteena oleva lämpöpumppu. Saatavilla on kaksi eri koripituutta. Auto on saatavilla kolmen istuttavana. Reunimmaisen matkustajan istuin on mahdollista laskea alas, jolloin tavaratilan pituus ja kapasiteetti lisääntyvät.

Doblò alk. 41 390 € (alv. 24 %)

VAKIOVARUSTEENA MUUN MUASSA:

  • lämmitettävä tuulilasi
  • automaattinen kaksialueilmastointi
  • ajovalojen hämärätunnistin sekä sadetunnistin tuulilasinpyyhkijöille
  • nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä lämmityksellä
  • mittaristo virrankulutusnäytöllä
  • 11 kWh ajoneuvolaturi

Uusi Doblò on saatavana kahdessa eri pituudessa: vakiopituus on 4,4 m (L1) ja Maxi on 4,75 m pitkä (L2).

Magic Cargo TAVARATILA

Helposti muokattavissa oleva tavaratila tekee autosta monikäyttöisemmän. Auton ohjaamossa on kolme istuinta. Reunimmaisen matkustajan istuin on mahdollista laskea alas, jolloin tavaratilan pituus ja kapasiteetti lisääntyvät – tilavuus kasvaa 0,5 m³ (yhteensä 4,4 m³) ja rahtia voidaan kuljettaa jopa 3,44 m pituisena. Uusi Doblò sopii täydellisesti päivittäisiin tehtäviisi, sillä sen hyötykuorma on jopa 1000 kg.

SÄHKÖINEN

Uusi sähköinen Doblò ei tingi sisätiloistaan. Edes sähköversiossa tavaratila ei pienene polttomoottoriversioihin verrattuna, mikä mahdollistaa joustavuuden ja kuljetuskapasiteetin.

DIGITAALINEN TAUSTAPEILI

Kuljeta uutta Doblòasi turvallisemmin: kaksi kameraa, toinen oikean ulkopeilin alla ja toinen takaovien yläpuolella, näyttävät kolme erilaista näkymää digitaalisessa taustapeilissä, jotta mikään ei jää huomaamatta

HUIPPUTASON TURVALLISUUSOMINAISUUDET

Uusissa Doblòssa ja e-Doblòssa on 16 aktiivista ja passiivista kuljettajaa avustavaa järjestelmää (Advance Driving Assistance System). Tämä tarkoittaa, että ADAS:n avulla saat aina tukea ajaessasi, joten voit tehdä päivittäisen työsi mielenrauhalla.

Katso hinnasto | Pyydä tarjous eepeeautotalo@sok.fi

Jätä tästä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo tai pyydä tarjous.

Lomake yhteyden ottamiseen

  • Kirjoita yhteydenottopyyntösi aihe tähän.