Uusi Fiat 600

Nauti makeasta italialaisesta elämäntyylistä Fiat 600e La Primassa. Fiat 600e La Prima tarjoaa täyttä tyyliä, tekniikkaa ja mukavuutta aitoon ja kokonaisvaltaiseen Dolce Vita -tyyliin.

+TOIMINTAMATKAA

+ FREEDOM

Toimintamatka jopa yli 400 km (WLTP)

+NOPEAA LATAUSTA

+ FAST CHARGING

Akun lataaminen 80 %:iin kestää alle 30 minuuttia 100 kW:n pikalaturilla.

+TEKNOLOGIAA

2 WHEELS SAFER

Teknologiaa lisäämään turvallisuutta ja mukavuutta

KOE LA PRIMA

Fiat 600e La Prima tarjoaa täyttä tyyliä, tekniikkaa ja mukavuutta aitoon ja kokonaisvaltaiseen Dolce Vita -tyyliin. Trendikäs muotoilu ja nykyaikaiset ominaisuudet, kuten väriterapia ja hierontatoiminto, takaavat todella moniaistillisen kokemuksen.

ITALIAN VÄRIT

Fiat 600e La Prima on tarjolla 4 eri korinvärillä, jotka kaikki kuvastavat italialaista kauneutta ja luonnollisia ympäristöjä: Italian aurinko (Sun), Italian meri (Sea), Italian maa (Earth) ja Italian taivas (Sky).

RENTOA AJOA

Hyvinvointisi on etusijalla: koko matkustamo on suunniteltu hemmottelemaan matkustajia kaikilla mahdollisilla tavoilla. Jotta kokemus olisi kuin italialaisessa kylpylässä, kuljettajan istuin on varustettu sähkösäädöillä ja selän hierontatoiminnolla.

TURVAOMINAISUUDET

Fiat 600e on täynnä alan huippua olevia turvallisuusvarusteita ja avustimia. Tarjolla on tason 2 ajoavustimet, jotka tekevät matkan teosta mukavampaa.

LIITETTÄVYYS

Fiat 600e on pakattu täyteen nykyaikaisia liitettävyysvarusteita- ja palveluita. Uconnect-palvelut auttavat asiakkaita arjessa. Järjestelmään on asennettu TomTom-navigointi automaattisilla karttapäivityksillä: se auttaa löytämään sopivat reitin varrella olevat latausasemat ja tarjoaa reaaliaikaista tietoa saatavilla olevista pysäköintipaikoista, mikä säästää parhaimmillaan aikaa ja rahaa. FIAT-sovellus helpottaa arkea, ja siinä on paljon etänä käytettäviä toimintoja: ajovalot, äänimerkki, keskuslukitus, esilämmitys/viilennys.

Tutustu lisää.

Katso hinnasto! | Pyydä tarjous eepeeautotalo@sok.fi

Ota yhteyttä

Lomake yhteyden ottamiseen

  • Kirjoita yhteydenottopyyntösi aihe tähän.